H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1395 تو چه سایتایی بجز اینجا عضوی؟ فعلا اینجا هستم قبلا هم تو سایت های دیه ای فعالیت داشتی؟ بودم حس می کنی که دیه اینجا جا افتادی و اینا؟ بله تو سایت با چه کسایی آشنایی؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. , لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. , لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اصلی ترین علت فعالیتت تو این سایت چیه؟ کمک به بچها در حدی ک بلدم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1395 اگه بخوای یه جمله به تمام اعضای اینجا بگی، چی میگی بهشون؟ = قدر انجمن بدونن تاحالا شده فیلم یا سریالی روی زندگیت خیلی تاثیر بذاره؟ = زیاد اهمیتی نمیدم به فیلمینا سازی می نوازی آیا؟ چه سازی؟ هیچی دوست داشتی نقش یکی از شخصیتای هری پاترو بازی میکردی؟ اگه آره کدوم یکیشون؟ از این چیزا هم خوشم نمیاد teeth اگه تو آسمون یه ابر داشتی که فقط مال خود خودت بود باهاش چیکار می کردی؟ کاری نمیشه باهاش کرد ک teeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1395 1.یک مصراع شعر میگم مصراع دومشو خودت بگو: تو از هر در که بازآیی بدین خوبی و زیبایی... = تا حالا نشنیدم teeth 2. هفت سین رو نام ببر؟ سیب, سرکه, سنجد, سمنو, سکه, ماهی happycry 3. آب و هوای اونجا خوبه؟ سوز داره 4. آب وهوای سایت خوبه؟ عالی 5. تا حالا از رياضي از 20 نمره 1 گرفتي؟ از حق نگذریم ریاضی سال اول دبیرستان سه سال امتحان دادم بالا 1/75 نبود اخر سر معلم نمره داد laugh زیر یک هم داشتم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1395 7. يه بيت شعر بگو با معنيش؟ شعر اصلا نه بلدم نه حفظم teeth 8. اگه بارون بیادمیری زیربارون؟ بارون دوس دارم 9. اگه یه روز یه ادم مورد اعتمادت غرورتو بشکنه چیکار میکنی؟ کمرشو میگشنم laugh 10. نظرت درمورد بستنی توزمستون ؟ خیلی میچسب 11. یـکی از آرزو های دوران کودکیت؟ یادش بخیر قرار بود پلیس بشم وبمستر شدم happycry 12. تا حالا معنی و مفهوم غرور شکستنو چشیدی؟ زیاد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1395 13. در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ بیشتر در امد از سایت موزیک بعضی وقتا هم طراحی سایت و این چیزا 14. اگه به یکی پیشنهاد دوستی بدیو ردش کنه عکس العملت چیه؟ این جوابش سنگین teeth 15. تلخ یا شیرین ؟ ترش teary 16. ديوارهاي خونتون چه رنگيه؟ کرم 17. چرا اومدی اینجا رو صندلی که میگن داغه نشستی مگه خونتون صندلی نداری؟ happycry جمله سنگینی بود کمرم شکست. happycry صندلی نیست مبل teeth 18. بدبخت ترین انسان در نظرت؟ معتادا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1395 19. چه برنامه تلویزیونی رو تماشا میکنی؟؟ کلا تلوزیون نمبینینم شاید هفته ای ی بار اونم چشم بخوره نه بشینم نگاه کنم. 20. اژانس سوار ميشي؟ تنها چیزی ک نیاز ندارم همین چون هم مادرم ماشین داره هم بابام همیشه هم در دسترس teeth 21. هزار پا چند تا پا داره؟ هزار تا teary 22. قورباقه چند تا دست داره؟ دو تا 23. از تاريكي میترسی؟ نه 24. تا حالا تو درياي بابلسر شنا كردي؟ اینجا رو نرفتم 25. شطرنج بازی می کنی یا منچ؟! هیچکدوم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1395 سلام از نظر شما زندگی تو چی خلاصه میشه؟ درود. خوش اومدین. معنی زندگی چیه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 و اما توصیف تصویر فوووووق ! به به لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 بهترین درسی که از زندگی گرفتید؟بهترین خبری که تا حالا شنیدید؟توصیف زندگی تو یه خط؟مهم ترین معیار انتخاب دوست؟راز خوشمزه درست کردن ماکارانی؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 به چه نوع فیلمی علاقه دارید ؟آخرین کتابی که خوندید ؟کدوم روزنامه رو مطالعه میکنید ؟اهل فوتبال و جنجالهای فوتبالی هستید و احیانا علاقه مند به برنامه نود ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 شما زود عصبانی میشید یا دیر ؟وقتی به شدت عصبانی هستید واکنشتون چیه ؟برای گردش جنگل ، دریا ، کوه ، کویر کدوم رو ترجیح میدید ؟روز رو بیشتر دوست دارید یا شب؟از ستاره شناسی سر رشته دارید ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 چرا زندگی ؟ چرا عشق ؟ چرا کامپیوتر ؟ چرا دار دنیا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 گذر زمان خوبه ؟ چرا ؟ شناخت خوبه یا اشنایی ؟ معرفت یا دلربایی ! چرا ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 یه توصیه به من ؟ یه نصیحت ؟ یه بد گویی از من ؟ یه شکلک برا من ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 از بین شبکه های سیما برا هر کدوم یه توضیح بده یا معرفیش کن شبک یک دو سه چهار مستند 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 اقتصاد فاسد به چی میگن ؟ نقد و اقتصاد حرام چیه ؟ شریک در اموال چیه اصلا ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 یه شعر که در بچگی یادت هست رو کامل بخون یه شعر عاشقونه بگو که دوست داری یه شعر حماسی بگو به شعر در وصف بیست اسکریپت بگو یه شعر برای من بگو یه شعر برای آیناز 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 و اما توصیف تصویر فوووووق ! به به لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به به عالی ! teeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 بهترین درسی که از زندگی گرفتید؟ صبوریبهترین خبری که تا حالا شنیدید؟ خبر خوب زیاد بوده نمیدونم کدومشو بگم wink توصیف زندگی تو یه خط؟ خواستن به اون چیزی ک میخوای مهم ترین معیار انتخاب دوست؟ #For_EVER happycry راز خوشمزه درست کردن ماکارانی؟ اصلا بلد نیستم درست کنم teeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 به چه نوع فیلمی علاقه دارید ؟ هیچی wink2آخرین کتابی که خوندید ؟ درسی what کدوم روزنامه رو مطالعه میکنید ؟ هیچکدوم teeth اهل فوتبال و جنجالهای فوتبالی هستید و احیانا علاقه مند به برنامه نود ؟ هیچکدوم teeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 شما زود عصبانی میشید یا دیر ؟ خیلی دیروقتی به شدت عصبانی هستید واکنشتون چیه ؟ زدن teary برای گردش جنگل ، دریا ، کوه ، کویر کدوم رو ترجیح میدید ؟ دریا روز رو بیشتر دوست دارید یا شب؟ شب از ستاره شناسی سر رشته دارید ؟ هیچی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 چرا زندگی ؟ چون خوبه teeth چرا عشق ؟ چه نوع عشقی؟ teary چرا کامپیوتر ؟ گستردگی چرا دار دنیا = چیز خوبی نیست چون نمیشه بردش. باید هر چی در اوردی همون موقع خرج کنی winklaugh 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 گذر زمان خوبه ؟ چرا ؟ شناخت بیشتر و تغییرات شناخت خوبه یا اشنایی ؟ شناخت معرفت یا دلربایی ! چرا ؟ معرفت 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 یه توصیه به من ؟ یه نصیحت ؟ یه بد گویی از من ؟ یه شکلک برا من ؟ اینو دیگه نمیدونم چی بگم بدگویی یعنی چی اخه teethteary 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1395 از بین شبکه های سیما برا هر کدوم یه توضیح بده یا معرفیش کن شبک یک دو سه چهار مستند کلا نگاه نمیکنم خوشمم نمیاد ازشون 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده