ehsan545 2 ارسال شده در بهمن 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1395 کسی میتونه کمکم کنه حذف فیلد تعداد محصولات در ووکامرس اینو تو ووکامرس حذف کنم ضروری رو سوالام کار کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در بهمن 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1395 درود آدرس سایت رو بدین عنوان هم درست کنید (کسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan545 2 ارسال شده در بهمن 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1395 با عرض پوزش بابت اشتباه تایپی... تصحیح شد. قبلا با eddکار میکردم خیلی مشکلات داشتم باهاش میخوام با ووکامرس کار کنم البته اگر فیلد تعداد محصولاتش حذف بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در بهمن 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1395 درود در پ خ در ارتباط باشید . قابل حذف است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1395 درود. کدوم فیلد ها مد نظرتون ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در بهمن 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1395 اگر منظورتون تعداد قابل سفارش از یک محصول در برگه محصول هستش با css اون کلاس رو hidden کنید اما اگر منظورتون فیلدهای صورت حساب هست بهتون محصول لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو پیشنهاد میکنم که از پرفروش ترین های مارکت وردپرس هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1395 کسی میتونه کمکم کنهحذف فیلد تعداد محصولات در ووکامرس اینو تو ووکامرس حذف کنم ضروری رو سوالام کار کنید ممنون درود لطفا در تایپیک اسپم های زیادی ارسال نکنید این موضوع رو بررسی کنید و تغییرات رو اعمال کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.