zolfaghari 185 ارسال شده در بهمن 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1395 دوستان شورتکد هام تو قالب جدید کار نمیکنن کد رو هم قرار دادن تو فانشن ولی کاری نکرد و همون کد های اجرا شده ی شورت کد رو جای خودش نشون میده // Enable shortcodes in text widgetsadd_filter('widget_text','do_shortcode'); ممنون میشم راهنماییم کنید اینم لینکی که توش شورتکد گذاشتم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بالای قسمت دانلود نوشته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1395 درود. تو این صفحه کدی نشون نداد برای من! چه کدی هستش ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در بهمن 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1395 درود. تو این صفحه کدی نشون نداد برای من! چه کدی هستش ؟ کد تایمر هست توی قالب های دیگه میاد ولی تو این قالب نمیاد الان قالبم رو عوض کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1395 کد تایمر هست توی قالب های دیگه میاد ولی تو این قالب نمیاد الان قالبم رو عوض کردم درود تایمر شما که در حال اجرا هس ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1395 کد تایمر هست توی قالب های دیگه میاد ولی تو این قالب نمیاد الان قالبم رو عوض کردم الان تایمر نشون داده میشد. مشگل حل شده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در بهمن 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1395 الان تایمر نشون داده میشد. مشگل حل شده ؟ نه مجددا نمایش داده نمیشه فقط دیگه کدشو نشون نمیده و جای خالیشو میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در بهمن 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 1395 درود تایمر شما که در حال اجرا هس ؟ بله ولی جای خالیشو میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1395 کد تایمر هست توی قالب های دیگه میاد ولی تو این قالب نمیاد الان قالبم رو عوض کردم واسه من که مشگلی نداشت ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در بهمن 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1395 این برای واسه من که مشگلی نداشت ! چه روزی هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1395 این برای چه روزی هست؟ برا بنده ام مشکلی نیس 4 روز و 7 ساعت هس فعل حال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در بهمن 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1395 برا بنده ام مشکلی نیس 4 روز و 7 ساعت هس فعل حال پس مشکل از مرورگر بنده هست؟ چطور میتونم فعالش کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1395 پس مشکل از مرورگر بنده هست؟ چطور میتونم فعالش کنم؟ بله احتمالا اپدیت نکرده ائید مرورگر خودتون رو دوست عزیز یه بار پاک کنین و مجدد ورزن جدید رو نصب کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 1395 این برای چه روزی هست؟ دیشب اسکرین گرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.