daymobile 19 ارسال شده در شهریور 31، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 سلام ببخشید این اسکریپ تو سایت خودتون فکر کنم 20url.irفارسی هم داره ولی تو این نسخه نیست چرا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtaba005 2 ارسال شده در شهریور 31، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 با هزینه براتون فارسی میکنم خواستین پ.خ کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در شهریور 31، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 لینک اسکریپ[/url] سلام برای اینکه اختصاصی انجام شده البته هنوز تکمیل نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مهر 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1393 سلام . خودت هم می تونی فارسی کنی توبخش settings یه language اضافه کن و شروع کن اون بخش هایی رو که بهت میگه فارسی کن . خواستی منم برات می تونم انجام بدم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در مهر 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1393 سلام . خودت هم می تونی فارسی کنی توبخش settings یه language اضافه کن و شروع کن اون بخش هایی رو که بهت میگه فارسی کن . خواستی منم برات می تونم انجام بدم . میشه یه کم بیشتر توضیح بدی میخوام خودم ترجمش کنم :smilingsmiley::smilingsmiley: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مهر 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1393 میشه یه کم بیشتر توضیح بدی میخوام خودم ترجمش کنم :smilingsmiley::smilingsmiley: وقتی لاگین شدی برو توی admin بالای سمت راست صفحه . بعد سمت چپ صفحه نوشته laguages کنارش زده Manage Translations و یه گزینه به نام add و چند تا گزینه که اولیش هست New Language Name (e.g. French) که میگه یه نام برای زبانت بذار و فیلد های بعدی هم باید جمله هایی که به زبان انگلیسی نوشته را به صورت فارسی ترجمه کنی که برای راحتی کار از گوگل ترنسلت استفاده کن translate.google.com سوالی بود بگید / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در مهر 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1393 وقتی لاگین شدی برو توی admin بالای سمت راست صفحه . بعد سمت چپ صفحه نوشته laguages کنارش زده Manage Translations و یه گزینه به نام add و چند تا گزینه که اولیش هست New Language Name (e.g. French) که میگه یه نام برای زبانت بذار و فیلد های بعدی هم باید جمله هایی که به زبان انگلیسی نوشته را به صورت فارسی ترجمه کنی که برای راحتی کار از گوگل ترنسلت استفاده کن translate.google.com سوالی بود بگید / قربونت فکر کنم 70 درصدشو ترجمخ کردم نیگا :smilingsmiley: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 قربونت فکر کنم 70 درصدشو ترجمخ کردم نیگا :smilingsmiley: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خیلی خوب شده . عالیه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 کاره این چی هست ؟ میشه توضیح بدید :55: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در مهر 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 خیلی خوب شده . عالیه ! فدات مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در مهر 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 کاره این چی هست ؟میشه توضیح بدید :55: باید اول یا دامنه کوتاهر انتخاب کنی بعد مثلا میتونی لینک های دراز را کوتاه کنه میتونه تعداد کلیک را بهت بگه و کشورشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مهر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 کاره این چی هست ؟میشه توضیح بدید :55: کوتاه کننده لینک مثل 20url.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده