Mahshad 2 ارسال شده در بهمن 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1395 سلام و عرض ادب. من برای سایتی که با وردپرس طراحی کردم میخواستم فونت فارسی اضافه کنم. از پلاگین Persian Fonts هم استفاده کردم ولی فونت مورد نظرم اعمال نشد. از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هم استفاده کردم ولی باز هم ارور داد. میشه کمکم کنید؟ برای اعمال فونت فارسی در وردپرس باید دقیقا چه کاری انجام بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1395 درود. منظورتون این فونت قالب تغییر بدین ؟ از طریق style.css این کار قابل انجام هست ولی اگه منظورتون راستچین کردن هستش اون هم از style.css امکان پذیر هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1395 سلام و عرض ادب.من برای سایتی که با وردپرس طراحی کردم میخواستم فونت فارسی اضافه کنم. از پلاگین Persian Fonts هم استفاده کردم ولی فونت مورد نظرم اعمال نشد. از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هم استفاده کردم ولی باز هم ارور داد. میشه کمکم کنید؟ برای اعمال فونت فارسی در وردپرس باید دقیقا چه کاری انجام بدم؟ درود پلاگین Persian Fonts بیشتر برا بخش پیش خوان وردپرس کاربر داره و باید در بخش css اون تغییراتی رو اعمال کنید تا موردی که میخواهید رو بدست بیارید در فایل css قالب این کد رو بزارید @font-face { font-family: 'BYekan'; src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */} @font-face { font-family: 'BYekan'; src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */} و فونت تعریف شده رو حتما باید در هاست خودتون در پوشه ی font ّزارید و کد کلی بعد اعمال و تعریف فونت * {font-family: BYekan;} لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mahshad 2 ارسال شده در بهمن 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1395 درود پلاگین Persian Fonts بیشتر برا بخش پیش خوان وردپرس کاربر داره و باید در بخش css اون تغییراتی رو اعمال کنید تا موردی که میخواهید رو بدست بیارید در فایل css قالب این کد رو بزارید @font-face { font-family: 'BYekan'; src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */} @font-face { font-family: 'BYekan'; src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */} و فونت تعریف شده رو حتما باید در هاست خودتون در پوشه ی font ّزارید و کد کلی بعد اعمال و تعریف فونت * {font-family: BYekan;} ممنونم از راهنماییتون. این کدها رو باید بعد از نصب پلاگین Persian Fonts اعمال کنم؟ یا بدون پلاگین هم امکانش هست؟ در پوشه ی font در هاست، فونت مورد نظر رو باید با چه فرمت هایی اضافه کنم؟ (یه سوال دیگه خارج از این بحث: برای اینکه طراحی سایت یاد بگیرم و با وردپرس کار کنم و این مشکلاتم رو خودم حل کنم باید چه مباحثی رو یادبگیرم و برای آموزش پیگیری کنم؟) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1395 ممنونم از راهنماییتون.این کدها رو باید بعد از نصب پلاگین Persian Fonts اعمال کنم؟ یا بدون پلاگین هم امکانش هست؟ در پوشه ی font در هاست، فونت مورد نظر رو باید با چه فرمت هایی اضافه کنم؟ (یه سوال دیگه خارج از این بحث: برای اینکه طراحی سایت یاد بگیرم و با وردپرس کار کنم و این مشکلاتم رو خودم حل کنم باید چه مباحثی رو یادبگیرم و برای آموزش پیگیری کنم؟) هم میتونید در افزونه اعمال کنید کدهارو هم در قالب ولی بهتر اس در قالب اعمال کنین هر سه فومت مربوط به هر فونتی که میخواهید اما معمولا ttf مهمتر هس شما اول از همه باید html رو یاد بگرین و سپس برین سمت php و css و حتی گرافیک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.