رفتن به مطلب

مشکل در idm

Configer

پست های پیشنهاد شده

سلام

من دانلود منیجر نصب کردم قبلا از سایت ها به راحتی میتونستم فیلم های قابل پخش رو دانلود کنم موقع پخش گزینه دانلود فایل تصویری میومد کنار فیلم

میزدم اوکی میکردم دانلود استارت میشد

ولی جدیدا این گزینه ظاهر میشه ولی وقتی میزنم دانلود بعدش اغاز دانلود میزنم این ارور رو میده

822d-1.png

چجوری درستش کنم؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من دانلود منیجر نصب کردم قبلا از سایت ها به راحتی میتونستم فیلم های قابل پخش رو دانلود کنم موقع پخش گزینه دانلود فایل تصویری میومد کنار فیلم

ولی جدیدا این گزینه ظاهر میشه ولی وقتی میزنم دانلود بعدش اغاز دانلود میزنم این ارور رو میده

822d-1.png

چجوری درستش کنم؟

سلام و درود کانفیجر جان ف این گزینه گاهی اوقات برای سایت هایی که دارای عضویت هستش ، دانلودشون ، ایجاد میشه ، همانند سایت آپارات که بعضی از ویدیو هاش به ازای عضویت میشه دانلود کرد یا سایت فیلمو و...

لینک به دیدگاه

سلام

822d-1.png

چجوری درستش کنم؟

• درود

• انتقال به بخش پرسش و پاسخ !

• دلایل مختلفی می تونه داشته باشه از جمله محدودیت دانلود و یا محدودیت در IP های دانلود و لینک های مربوطه ( اگر دانلود در ازای پرداخت هس که هیچ باید اکانت بگیرید در غیر اینصورت محدودیت سروری هس و اون لینک بزودی رفع میشه مشکل دانلودش )

لینک به دیدگاه

تشکر از شما عزیزان

حدس زدم احتمالا محدودیت ایجاد کردن اما قبلا سالم بود فک کردم از خود ای دی ام هست که دانلود نمیکنه حتما محدودیت قائل شدن براش

نرم افزار دیگه ای وجود نداره برای دانلود فیلم؟

این نرم افزار رو نصب کردم VSO Downloader 4 ولی اینم جواب نداد

درضمن من والا گیج شدم ایناز خانوم توی تایپیک قبلیم تو بخش پرسش وپاسخ تایپیک زدم سوال پرسیدم- جناب صابریان انتقال داد به بحث وگفتگوی ازاد

الانم اومدم تو گفتگوی ازاد تایپیک زدم شما انتقال دادی به بخش پرسش وپاسخmeh(Q)

لینک به دیدگاه

تشکر از شما عزیزان

حدس زدم احتمالا محدودیت ایجاد کردن اما قبلا سالم بود فک کردم از خود ای دی ام هست که دانلود نمیکنه حتما محدودیت قائل شدن براش

نرم افزار دیگه ای وجود نداره برای دانلود فیلم؟

این نرم افزار رو نصب کردم VSO Downloader 4 ولی اینم جواب نداد

درضمن من والا گیج شدم ایناز خانوم توی تایپیک قبلیم تو بخش پرسش وپاسخ تایپیک زدم سوال پرسیدم- جناب صابریان انتقال داد به بحث وگفتگوی ازاد

الانم اومدم تو گفتگوی ازاد تایپیک زدم شما انتقال دادی به بخش پرسش وپاسخmeh(Q)

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• خیر بزرگوار هر سوالی که مربوط به درخواست و مشکل است باید در بخش مربوط به پرسش و پاسخ ببررسی و پاسخ داده شه

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...