daymobile 19 ارسال شده در شهریور 31، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 سلام میشه فارسی ساز و اموزش نصب کامل جامعه ی مجازی SocialKit رو توضیح بدین ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 31، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 برای راستچین شدن قالب به پوشه استایل بروید (مسیر زیر) themes/marvel/css/style.css در قسمت Body استایل این کد را قرار دهید. direction: rtl; کل قالب شما راست چین خواهد شد. البته من پیشنهاد میکنم اگه میخواین جامعه مجازی فارسی با امکانات داشته باشید از PHPFox یا شیراترانیکس استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در شهریور 31، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 اخه اونا قالب موبایلشون اصلا خالب نیست - این زبون فارسیشو از کجا پیدا کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 31، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 اخه اونا قالب موبایلشون اصلا خالب نیست - این زبون فارسیشو از کجا پیدا کنم باید باشه تا پیدا کنید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در شهریور 31، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 باید باشه تا پیدا کنید! یعنی کسی نمیخواد فارسیش کنه:hmmsmiley02: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 31، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 یعنی کسی نمیخواد فارسیش کنه:hmmsmiley02: عزیز اگه کسی بخواد فارسی کنه واسه خودش میکنه نمیاد که پخشش کنه :hmmsmiley02: اگه شما هم همینو میخواید میتونید بگید بچه ها واستون فارسی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در شهریور 31، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 یعنی کسی نمیخواد فارسیش کنه:hmmsmiley02: سلام دوست عزیز نسخه فارسی این اسکریپت انشالله به زودی در بیست اسکریپت قرار خواهد گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در شهریور 31، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 سلام دوست عزیز نسخه فارسی این اسکریپت انشالله به زودی در بیست اسکریپت قرار خواهد گرفت. باشه فدات مرسی - تاریخ دقیق بگید :24::24: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در شهریور 31، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 بیست اسکریپت همیشه سوپرایز هست داداش زمان نمیگه :40::7: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در شهریور 31، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1393 بیست اسکریپت همیشه سوپرایز هست داداش زمان نمیگه :40::7: :89::89::89: اخه من از این سکریپ خیلی خوشم اومده با موبایل هم سازگاره ولی برای صفحه کوچکا سازگار نیست مربعی میشه - به نظرتون واسه این کسی میتونه پلاگین هم بسازه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1393 آره افزونه میشه ساخت ولی باید هزینه کنی:122: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در مهر 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1393 ببخشید خبری نشد از ترجمه یا میشه بگید چطوری میشه ترجمه کردش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در مهر 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1393 سلام بچه ها من این اسکریپو نصب کردم فارسیشو هم پیدا کردم ولی یه کم مشکلات داره باهش کار کنید متوجه میشید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کسی هست کمکم کنه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در مهر 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 1393 بچه ها به نظرتون بشه پی هاش پی دلفین رو با این اسکریپ ادغام کرد چون هر کدومشون یه چیز داره که اون یکی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
00shar00 0 ارسال شده در دی 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1393 یوزر پس ادمینش چیه؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
00shar00 0 ارسال شده در دی 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1393 ثبت نام نمیشه کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده