AmiRoo 18 ارسال شده در دی 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 28، 1395 درود بر دوستان گرامی دوستان میخوام آنلاین سفارش غذا بگیرم ,چه پلاگین های لازم هست؟ منو نشان بده ,بعد از انتخاب غذا فیلد های زیر را پر کند و بعد هم پرداخت... بعد ازپرداخت شماره فاکتور فکر کنم کافی باشه درسته؟یا چیز دیگی ای هم لازمه؟ 1: ساعت 2:تاریخ 3-منظقه (منطقه ها مشخص هست همه جا نیست) 4-آدرس 5-شماره تماس ثابت و همراه 6-نام 7-نام شرکت اینارو بگیره با ووکامرس باشه فکر کنم بهتهره یا چیزه دیگه درسته؟ فیلد ها که تقریبا تو ووکامرس اوکی هست فقط 3 مورد اول باید اضافه بشه پیشنهاد دارید اعلام کنید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 28، 1395 درود بر دوستان گرامی دوستان میخوام آنلاین سفارش غذا بگیرم ,چه پلاگین های لازم هست؟ منو نشان بده ,بعد از انتخاب غذا فیلد های زیر را پر کند و بعد هم پرداخت... بعد ازپرداخت شماره فاکتور فکر کنم کافی باشه درسته؟یا چیز دیگی ای هم لازمه؟ 1: ساعت 2:تاریخ 3-منظقه (منطقه ها مشخص هست همه جا نیست) 4-آدرس 5-شماره تماس ثابت و همراه 6-نام 7-نام شرکت اینارو بگیره با ووکامرس باشه فکر کنم بهتهره یا چیزه دیگه درسته؟ فیلد ها که تقریبا تو ووکامرس اوکی هست فقط 3 مورد اول باید اضافه بشه پیشنهاد دارید اعلام کنید ممنون میشم درود این موارد رو یا خودتون بسازید دوست عزیز توسط فیلد ها و دروازه پرداخت و اگر آشنایی ندارین باید برای شما انجام بگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.