mohsey 0 ارسال شده در دی 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 1395 سلام به همه از سایت اسکریپت پخش انلاین ا دانلود کردم ولی وقتی دانلود کردم بعد از استفاده به مشکل خورده و باز نمیشه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ادرس اسکریپ توی سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 1395 سلام به همه از سایت اسکریپت پخش انلاین ا دانلود کردم ولی وقتی دانلود کردم بعد از استفاده به مشکل خورده و باز نمیشه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ادرس اسکریپ توی سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود انتقال به بخش پرسش و پاسخ ! خب جه مشکلی دارین دوست عزیز ؟؟؟ آدرس وب سایت خودتون رو بزارین تست شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsey 0 ارسال شده در دی 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 1395 اسکریپت را مستقیم که دانلود کردم مشکل داره و خطا میگیره برای پلی لیست همون را دانلود کنید متوجه میشید فکر کنم چون اسکریپت را کمی تغییر دادن فایلی یا چیزیش دستکاری شده نسخه ای که روی سایت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 1395 بنده مشکلی نمی بینم شما فایل هارو باید اکسترکت کنین در هاست خودتون و در فایل پلی لیست مستقیم باید لینک های پخش رو بزارین حال اگر نصب کردین ارور میده بفرمائید ارور چیه یا ادرس محل نصب رو بدین تست شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.