zolfaghari 185 ارسال شده در دی 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1395 دوستان سلام سایتمو(وردپرسه) مدتهاست دارم باهاش کار میکنم بخاطر یه سری مشکلات یه مدت نبودم و الان خواستم پست جدید بذارم میبینم عکس آپلود نمیشه خطا میده وقتی هم پستی رو به روز رسانی میکنم با اینکه به روز میشه ولی همینطور اون صفحه ویرایش میمونه و پیام موفقیت در ویرایش رو نمیده یه خورده بهم ریخته خواستم راهنمایی کنید ببینم غیر از پاک کردن و نصب مجدد چه راه هایی هست که بشه سایتو بدون از دست رفتن پست ها کاملا ریسیست کرد ینی همه چی جز پستها حذف بشه به روز رسانی کردم ولی تغییری نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1395 شما لطفا کنین تمام افزونه ها رو یک بار پاک کنین و سپس بروزرسانی وردپرس رو حتما انجام بدید تا به نتیحه برسید اگر نرسیدید میتونین از توابع دو دیتابیسی استفاده کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1395 شما لطفا کنین تمام افزونه ها رو یک بار پاک کنین و سپس بروزرسانی وردپرس رو حتما انجام بدید تا به نتیحه برسید اگر نرسیدید میتونین از توابع دو دیتابیسی استفاده کنین به روز رسانی رو انجام دادم الان همه افزونه هل رو غیر فعال کنم طبق راه حل شما باید درست بشه! میشه در مورد توابع دو دیتابیسی توضیح کوچیک بدین یا لینک معرفی کنید لطفاً لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1395 به روز رسانی رو انجام دادم الان همه افزونه هل رو غیر فعال کنم طبق راه حل شما باید درست بشه! میشه در مورد توابع دو دیتابیسی توضیح کوچیک بدین یا لینک معرفی کنید لطفاً بله عمدتا باید حل بشه مورد فوق یک مثال و نمونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فایل HTTACSES ؤو هم از هاست پاک کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1395 فایل HTTACSES ؤو هم از هاست پاک کنین مشکلی بابت لود یا مشکلات دیگه پیش نمیاد اگه این فایل رو پاک کنم؟ یا خودش چک میکنه خودکار میسازه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1395 مشکلی بابت لود یا مشکلات دیگه پیش نمیاد اگه این فایل رو پاک کنم؟ یا خودش چک میکنه خودکار میسازه؟ خیر مشکلی پیش نمیاد اگر اومد پیشفرض این هس مجدد بسازید و بزارید # BEGIN WordPress<IfModule mod_rewrite.c>RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-fRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-dRewriteRule . /index.php [L]</IfModule># END WordPress لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در دی 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1395 سلام محتوا Public_html رو حذف میکنید اخرین نسخه رودپرس رو میریزید تو فایل config هم اطلاعات دیتابیس رو وارد میکنید از پنل هم امکان بروز رسانی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1395 سلام محتوا Public_html رو حذف میکنید اخرین نسخه رودپرس رو میریزید تو فایل config هم اطلاعات دیتابیس رو وارد میکنید از پنل هم امکان بروز رسانی هست فقط اینطوری محتوای wp-conent رو پاک کنم مشکلی واسه پستام پیش نمیاد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1395 فقط اینطوری محتوای wp-conent رو پاک کنم مشکلی واسه پستام پیش نمیاد؟ قبلش یه بک اپ بگیرید بطور کل و سپس اقدام کنین به این کار که البته زیاد جواب نمیده اینکار و ارورهای متععدی رو بوجود میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در دی 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1395 فقط اینطوری محتوای wp-conent رو پاک کنم مشکلی واسه پستام پیش نمیاد؟ محتوا Public_html که وردپرس نصب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در دی 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1395 منم این مشکلو داشتم چند روز پیش به خاطر یه افزونه بود که غیر فعال کردم درست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.