AmiRoo 18 ارسال شده در دی 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1395 درود بر دوستان گرامی, دوستان بعضی از سایت ها را دیدم که طراحی سایت ازپنل خودشان انجام میشه (استفاده کامل نکردم) هم فروشگاهی هم با مدیریت محتوا و... یعنی با درگ - دراپ خوده مشتری برای خودش طراحی میکنه,کسی میداند این اسکریپت ها اسمش چیه؟فارسی شدش هست؟ - یک سری سایت ها هم هستن برای مدیریت شبکه های اجتماعی ,مشتری عضو میشه,مطالبی که میخوام ارسال کنه به اینستاگرام را آپلود میکنه(یا از فایل های موجود استفاده + آنلاین ادیت میکنه) و زمان بندی میکنه که ارسال بشن به صفحه اینستاگرام و.. کسی اسکریپت مشابه دیده؟یا اصلا چه طوری این کار انجام میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1395 درود بله اون موارد بصورت اختصاصی موجود هستن دوست محترم و رایگان معمولا بدرد نمیخورن اما با وردپرس و ویزال میتونید مورد اول رو بخوبی بسازید برای مورد دوم هم اسکریپت api بدرد شما شاید بخوره نمونه اش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در دی 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1395 قیمت را برام ارسال کنید لطفا چک کنم.. دمو هم باشه عالی میشه با وردپرس چه طوری؟یعنی کاربر خودش اینکاروانجام بده؟ من بیشتر مورد نظرم هست که کاربر انجام بده مورد دوم هم فکر کنم با کمی تغییرات در وردپرس هم بشه درسته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1395 بله کاربر خودش میتونه اضافه کنه ولی سختی های کار خودش رو داره بازم باید با برنامه نویس و طراحی صحبت کنید برای شما انجام دهن بله اونم در وردپرس قابل حل س لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikabouli 8 ارسال شده در دی 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چیزی که میخواین اینجاست . ما اینو داریم فارسی میکنیم با لایسنس اورجینال البته لایسنس + فارسی و راست چین + سئو = 300 هزار تومان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در دی 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1395 سلام بیشتریاشون اختصاصی طراحی شدن رایگان ها پیشنهاد نمیشن چون باگ و ایراد دارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چیزی که میخواین اینجاست . ما اینو داریم فارسی میکنیم با لایسنس اورجینال البته لایسنس + فارسی و راست چین + سئو = 300 هزار تومان درود از نکارش شماره تماس خودداری کنین درود بر دوستان گرامی, دوستان بعضی از سایت ها را دیدم که طراحی سایت ازپنل خودشان انجام میشه (استفاده کامل نکردم) هم فروشگاهی هم با مدیریت محتوا و... یعنی با درگ - دراپ خوده مشتری برای خودش طراحی میکنه,کسی میداند این اسکریپت ها اسمش چیه؟فارسی شدش هست؟ - یک سری سایت ها هم هستن برای مدیریت شبکه های اجتماعی ,مشتری عضو میشه,مطالبی که میخوام ارسال کنه به اینستاگرام را آپلود میکنه(یا از فایل های موجود استفاده + آنلاین ادیت میکنه) و زمان بندی میکنه که ارسال بشن به صفحه اینستاگرام و.. کسی اسکریپت مشابه دیده؟یا اصلا چه طوری این کار انجام میشه اگرم شما فردی رو پیدا نکردین بنده در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikabouli 8 ارسال شده در دی 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 17، 1395 بابت اینستاگرام من میتونم واستون اوکی کنم .میتونید پیام خصوصی بذارید. اما بابت سایتی که مد نظرتون هست که طراحی با خود کاربر باشه و... اینو باید از ریشه طراحی بشه . اختصاصی هست هزینش خیلی سنگینه حدود 2.3 تومن میشه که اونم اگه خواستین واستون اوکی میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در دی 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 1395 ممنون,فعلا هنوز تهیه نشده فقط برای اینستاگرام اگر امکانش باشه با همین اسکریپت که دوستمان معرفی کردن بشه موارد دیگر بررسی میکنم اطلاع میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 1395 ممنون,فعلا هنوز تهیه نشدهفقط برای اینستاگرام اگر امکانش باشه با همین اسکریپت که دوستمان معرفی کردن بشه موارد دیگر بررسی میکنم اطلاع میدم بررسی فرموده و در صورت نیاز اطلاع دهین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.