رفتن به مطلب

مشکل در فایل htaccess

azad123

پست های پیشنهاد شده

سلام

فایل htaccess سایت من دچار مشکل شده.

کدهایی مثل کد زیر بصورت خودکار هی بهش اضافه میشه تا جایی که کدها زیاد میشه و سایت ارور 500 میده و بار نمیشه دیگه.

RewriteRule ^([0-9]+)\/([^\d\/]+)([0-9]+)%.*%.*%[0-9]+.*%.*[0-9]+%.*[0-9]+%.*[0-9]+%[0-9]+%.*[0-9]+%.*[0-9]+%.*[0-9]+%.*[0-9]++%.*[0-9]+%[0-9]+-%.*[0-9]+%.*%.*[0-9]+%.*%.*[0-9]+%.*[0-9]+-%.*[0-9]+%[0-9]+%.*[0-9]+%[0-9]+%.*%[0-9]+.*%.*[0-9]+%[0-9]+\/$ ?$2$1=$3&%{QUERY_STRING}[L]RewriteRule ^([0-9]+)\/([^\d\/]+)([0-9]+)%([^\d\/]+)(.*)%([0-9]+)([^\d\/]+)%[0-9]+([0-9]+)%([0-9]+)[0-9]+%([^\d\/]+)[0-9]+%([0-9]+)[0-9]+%[0-9]+%([0-9]+)[0-9]+%(.*)[0-9]+%([0-9]+)[0-9]+%([^\d\/]+)[0-9]+-%([0-9]+)[0-9]+%(9]+([0-9]+)%([0-9]+)[0-9]+%[0-9]+\/$ ?$58$59=$60&%{QUERY_STRING}[L]RewriteRule ^([0-9]+)\/([^\d\/]+)([0-9]+)%([^\d\/]+)(.*)%([0-9]+)([^\d\/]+)%[0-9]+([0-9]+)%([0-9]+)[0-9]+%([^\d\/]+)[0-9]+%([0-9]+)[0-9]+%[0-9]+%([0-9]+)[0-9]+%(.*)[0-9]+%([0-9]+)[0-9]+%([^\d\/]+)[0-9]+-%([0-9]+)[0-9]+%(.*)[0-9]+%([0-9]+)([^\d\/]+)%[0-9]+([0-9]+)%([0-9]+)[0-9]+%([^\d\/]+)[0-9]+%([0-9]+)[0-9+%([0-9]+)[0-9]+%[0-9]+%([0-9]+)[0-9]+%(.*)(.*)%([0-9]+)([^\d\/]+)%[0-9]+([0-9]+)\/$ ?$64$65=$63&%{QUERY_STRING}[L]

دوستان میدونین از چیه ؟"چه باید کرد؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سلام
  • کلا پاک کنید فایل فوق رو و از بخش پارک دامین بررسی کنید کد ریدایرکتی بکار برده شده باشه
  • در غیر اینصورت مربوط به یکی از فایل های شما در هاستتون س

لینک به دیدگاه

• سلام
  • کلا پاک کنید فایل فوق رو و از بخش پارک دامین بررسی کنید کد ریدایرکتی بکار برده شده باشه

لینک به دیدگاه

• سلام

نه هیچ ریدایرکتی نیست.

کلا این کدها چی ان ؟ خطرناکن یا نه؟

بنظرتون چه از طرف چه فایلی میتونه باشه؟

لینک به دیدگاه

نه هیچ ریدایرکتی نیست.

کلا این کدها چی ان ؟ خطرناکن یا نه؟

بنظرتون چه از طرف چه فایلی میتونه باشه؟

• یه QUERY_STRING داره ایجاد میشه در هاست شما که باید از سمت سرور میزبانی شما بررسی شه بشون بگید این مورد رو بررسی کنن * بله فشار میاره رو هاست و سرور شما

لینک به دیدگاه

• یه QUERY_STRING داره ایجاد میشه در هاست شما که باید از سمت سرور میزبانی شما بررسی شه بشون بگید این مورد رو بررسی کنن * بله فشار میاره رو هاست و سرور شما

کلا سطح دسترسیش htaccess روی 444 هست میخوام تغییرش بدم اوکی میشه ولی صفحه که رفرش میکنم باز همون 444 شده.و در اصل سطح دسترسیش تغییر پیدا نمیکنه.

و یه سوال دیگه فولدر .cagefs توی هاست دقیقا برای چیه؟

من دیشب پاکش کردم و سایتم خطالی پایگاه داده گرفته و هر کار میکنم درست نمیشه.

این فولدر رو هم باز برگردوندم ولی درست نشد.یعنی از اینه که خطای پایگاه داده گرفته؟

این فولدر مال چی هست

لینک به دیدگاه

کلا سطح دسترسیش htaccess روی 444 هست میخوام تغییرش بدم اوکی میشه ولی صفحه که رفرش میکنم باز همون 444 شده.و در اصل سطح دسترسیش تغییر پیدا نمیکنه.

و یه سوال دیگه فولدر .cagefs توی هاست دقیقا برای چیه؟

من دیشب پاکش کردم و سایتم خطالی پایگاه داده گرفته و هر کار میکنم درست نمیشه.

این فولدر رو هم باز برگردوندم ولی درست نشد.یعنی از اینه که خطای پایگاه داده گرفته؟

این فولدر مال چی هست

• درود فایل و فولدر .cagefs فقط برای کش مطالب و سرور هس که معمولا حجم بیخودی رو برای خودش میگیره و که اصولا باید پاکسازی شه ولی بازم بسته به تنظیمات سرور هسش که چجوری این فایل رو تنظیم کنن گرامی

• نمونه فایل توضیحی و آموزشی cagefs

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• کلا فایل httacsess ؤو پاک کنید و مجدد بسازید

• اگر نمیشه احتمالا حاوی ویروس شده سایت شما و با مسئول هاست خودتون در میون بزارید مشکل رو

لینک به دیدگاه

• درود فایل و فولدر .cagefs فقط برای کش مطالب و سرور هس که معمولا حجم بیخودی رو برای خودش میگیره و که اصولا باید پاکسازی شه ولی بازم بسته به تنظیمات سرور هسش که چجوری این فایل رو تنظیم کنن گرامی

• نمونه فایل توضیحی و آموزشی cagefs

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• کلا فایل httacsess ؤو پاک کنید و مجدد بسازید

• اگر نمیشه احتمالا حاوی ویروس شده سایت شما و با مسئول هاست خودتون در میون بزارید مشکل رو

چی میشه که سایتی که کار میکنه یک دفعه خطای پایگاه داده میگیره.

بررسی هم کردم فایل کانفیگ درسته همه اطلاعاتش هم درسته.

دیتابیس هم درسته هیچ مشکلی نداره.

خطای پایگاه داده هم توی سایت بوجود اومده هم توی مدیریت.

دلیلش چیه؟

از اول هم که میخوام وردپرس نصب کنم بازم خطای پایگاه داده میگیره

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...