iliya 0 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 خواهشن هر کی بکاب جدید 2016طرح ارا رو داره برام جیمیل کنه یا تو تلگرام برام بزاره جیمیلم اینه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وایدی تلگرامم اینه @iliykianfar ممنون میشم کسی داره این بکابو بهم بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 سلامت کو اینجا جای این جور درخواستا نیست برو تو مهد کودک ایتی ساپورت درخواست بده درضمن کسی هم ندارتش خودتو خسته نکن ارائه راه های ارتباطی غیر از پیام خصوصی خلاف قوانین انجمن هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 خواهشن هر کی بکاب جدید 2016طرح ارا رو داره برام جیمیل کنه یا تو تلگرام برام بزاره جیمیلم اینه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وایدی تلگرامم اینه @iliykianfar ممنون میشم کسی داره این بکابو بهم بده سلام ودرود پیشنهاد میکنم به جای بک آپ های سایت ها ، که همشون از اسکریپت آی تی چت استفاده میکنند و همشون فقط روی همین مانور میگذارند و ویرایش میکنند از اسکریپت ایرانی چت روم پیشرفته استفاده کنید. تایپیک زیر را مشاهده کنید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با احترام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 سلام ودرود پیشنهاد میکنم به جای بک آپ های سایت ها ، که همشون از اسکریپت آی تی چت استفاده میکنند و همشون فقط روی همین مانور میگذارند و ویرایش میکنند از اسکریپت ایرانی چت روم پیشرفته استفاده کنید. تایپیک زیر را مشاهده کنید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با احترام. نه بزرگوار مشکل اینا با این حل نمیشه بسپورش به من جیک و پوک اینا دست منه با اینا راه نمیفتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 این الویرا هاست رو تو یاهو داشتم روم طراحی میکرد اون موقع دامینش ای ار بود D: راست میگه اینجا کسی تو حال و هوای چت نیست برو انجمنای دیگ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 خواهشن هر کی بکاب جدید 2016طرح ارا رو داره برام جیمیل کنه یا تو تلگرام برام بزاره جیمیلم اینه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وایدی تلگرامم اینه @iliykianfar ممنون میشم کسی داره این بکابو بهم بده درود درخواست بک آپ در این انجمن مجاز نیست و لطفا خودداری کنید ( پست شما بسته شد ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 خواهشن هر کی بکاب جدید 2016طرح ارا رو داره برام جیمیل کنه یا تو تلگرام برام بزاره جیمیلم اینه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وایدی تلگرامم اینه @iliykianfar ممنون میشم کسی داره این بکابو بهم بده درود درخواست بک آپ در این انجمن مجاز نیست و لطفا خودداری کنید ( پست شما بسته شد ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در دی 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1395 این الویرا هاست رو تو یاهو داشتم روم طراحی میکرد اون موقع دامینش ای ار بود D: راست میگه اینجا کسی تو حال و هوای چت نیست برو انجمنای دیگ اره اون روزی که من اومدم تو طراحی بکاب اینا نبود همشو دستی نصب میکردم پنل جداگانه صفحات داخلی جداگانه مثل الان نبود یه اطلاعات دیتابیس بدی تموم بشه بره هر امکاناتی که میزدی دوساعت زمان میبرد اون زمون اصن سایت مد نبود من سایت هم نداشتم سرپایی خرید فروش میکردم خیلیم موفق بودم بعدا یه سری بچه اینا اومد من مجبور شدم سایت بزنم دامین کام هم الانم نمیخواستم بخرم خیلیا میومدن میگفتن گروهتو میفروشی خریدارم گفتم اونا میرن ثبت میکنن دردسر میشه ولی الان افت داره بگم منم چت روم طراحی میکنم کارمو عوض کردم از مدیرای عزیز عذر خواهی میکنم بابت گفتگو در تایپیک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 درخواست بک آپ در این انجمن مجاز نیست و لطفا خودداری کنید ( پست شما بسته شد ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.