sir-mahan 31 ارسال شده در دی 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 سلام ، این وب سایت من هستش popmusicer.ir منو سمت چپ بخش مطالب محبوب کار نمیکنه و همینطور جدید ! پشتیبانی محمد فامو هم چون بنده رسید خریدم رو ندارم رسیدگی نمیکنن .. کسی هست ی راهنمایی بکنه؟huh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در دی 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 سلام ، این وب سایت من هستش popmusicer.irمنو سمت چپ بخش مطالب محبوب کار نمیکنه و همینطور جدید ! پشتیبانی محمد فامو هم چون بنده رسید خریدم رو ندارم رسیدگی نمیکنن .. کسی هست ی راهنمایی بکنه؟huh درود در خصوصی قالب آبان موزیک رو براتون ارسال میکنم ، ببینید قالبی که براتون ارسال میکنم مشکل فوق را دارد یا خیر. اگه مشکل فوق را نداشت که هیچ ، در غیر این صورت اعلام کنید تا راهنمایی کن مشما را . تذکر : از نشر رایگان و فروش محصولات فامو (وبیت )خود داری کنید. با احترام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 سلام ، این وب سایت من هستش popmusicer.irمنو سمت چپ بخش مطالب محبوب کار نمیکنه و همینطور جدید ! پشتیبانی محمد فامو هم چون بنده رسید خریدم رو ندارم رسیدگی نمیکنن .. کسی هست ی راهنمایی بکنه؟huh درود اگر class مربوط به جابجایی سایدبار رو عوض کنید این موضوع رفع میشه دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در دی 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 درود اگر class مربوط به جابجایی سایدبار رو عوض کنید این موضوع رفع میشه دوست عزیز عرض سلام و ادب و احترام. با راهنمایی بنده در خصوصی مشکلشون بر طرف گردیده بود . با احترام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 عرض سلام و ادب و احترام. با راهنمایی بنده در خصوصی مشکلشون بر طرف گردیده بود . با احترام. درود تشکر از شما بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.