رفتن به مطلب

درخواست همکاری

zolfaghari

پست های پیشنهاد شده

دوستان سلام اخیرا وبسایتی رو راه اندازی کردم تحت عنوان لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و قصد دارم تا همکاران بیشتری رو جذب کنم

این وبسایت در صدر گوگل در برخی کلید واژه هست و نیاز به پیشرفت و مطلب بیشتری داره افرادی که سی شارپ کار کردن و قصد همکاری دارن اعلام تمایل کنن

همکاری به صورت چند کاره خواهد بود

ینی در قبال درامد تبلیغات گروه هم درامد داره

الان تبلیغات داریم ولی درامد زیادی نداره چون 2 ماهه شروع کردیم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

از انجمتون بازدید کردم خیلی عالی با ارزوی موفقیت

فقط جسارتن فونت هاش یکم روش کار کنین عالی میشه

لینک به دیدگاه

دوستان سلام اخیرا وبسایتی رو راه اندازی کردم تحت عنوان لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و قصد دارم تا همکاران بیشتری رو جذب کنم

این وبسایت در صدر گوگل در برخی کلید واژه هست و نیاز به پیشرفت و مطلب بیشتری داره افرادی که سی شارپ کار کردن و قصد همکاری دارن اعلام تمایل کنن

• در چه زمینه هایی شما نیاز به کمک دارید و همکار شما باید دقیقا چه کارهایی را انجام دهد ؟!

• میشه بیشتر توضیح بدید.

• با احترام

لینک به دیدگاه

• در چه زمینه هایی شما نیاز به کمک دارید و همکار شما باید دقیقا چه کارهایی را انجام دهد ؟!

• میشه بیشتر توضیح بدید.

• با احترام

در زمینه آموزش برنامه نویسی با بیس c# برای پلتفرمهای windows phone - ios - android که به لطف xamarin همه رو میشه با xamarin.forms توی یک برنامه چند خروجی برای چند پلتفرم گرفت

ما میخوایم افراد بیشتری در این زمینه جمع آوری کنیم تا بتونیم مرجع خوبی برای این تکنولژی نوپا باشیم

هم اکنون در 12 میلیون کاربر داره و ما میخوایم در ایران اونو جا بندازیم

حالا از تمام افرادی که با زبان c# آشنایی دارن دعوت میکنم تا به ما ملحق بشن تا یک مرجع خوب مثل 20 اسکریپت فوق العاده بشیم

لینک به دیدگاه

• درود

• انجمن خوبی دارید امل برخی موارد است که رعایت کنید سعی کنید موارد اختصاصی زیادی رو به صورت رایگان برای جذب کاربر بزارید و اینکه استایلتون اصلا جالب نیس همراه با فونت استفاده شده

لینک به دیدگاه

• درود

• انجمن خوبی دارید امل برخی موارد است که رعایت کنید سعی کنید موارد اختصاصی زیادی رو به صورت رایگان برای جذب کاربر بزارید و اینکه استایلتون اصلا جالب نیس همراه با فونت استفاده شده

استایل خودتون خیلی عالیه منم سعی کردم اونطوری باشه

لینک به دیدگاه

استایل خودتون خیلی عالیه منم سعی کردم اونطوری باشه

• استایل همین انجمن موجود است در بخش دانلود * مشاهده کرده ائید ؟

لینک به دیدگاه

• استایل همین انجمن موجود است در بخش دانلود * مشاهده کرده ائید ؟

بله ولی به دنبال استایل tellerium بصورت راستچین هستم ولی پیدا نمیکنم گفتم شاید از انجمن درخواست کنم قرار بدن

لینک به دیدگاه

بله ولی به دنبال استایل tellerium بصورت راستچین هستم ولی پیدا نمیکنم گفتم شاید از انجمن درخواست کنم قرار بدن

• در پست درخواستی شمام گفتم بهتر است این مورد از بخش انجمن های زنفور پیگیر باشید

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...