mohamadali 1 ارسال شده در دی 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1395 سلام دوستان داخل وب مستر من سایت مپ ارور میده یه قسمت از پست ها ارور Sitemap is HTML این عکس ها رو مشاهده کنید میفهمید چی میگم راه حلش چیه هر کاری کردم درست نشد یه افزونه wp-ban داشتم ک فعال بود کل نقشه سایت ارور میداد غیر فعال کردم الان این بخش نقشه داره ارور میده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سوال دوم الان یه ماهیی هست داره برام ای پی از امریکا میاد هر طوری میبندم بازم میاد این ای پی ها ن مرور گر داره ن از جایی وارد میشه انگار اسپم هست اینو چیکار باید بکنم تو عکس زیر معلومه با هر روشی میبندم این ای پیا رو بازم میان تو سایت با افزونه با فایل داخل هسا چیکارش کنم الان لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم هست قسمت تگ ها این ارور رو میده چطوری رفع کنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1395 سلام برای بستن رنج آی پی های کشورهای مختلف یا اشخاص شما میتونید از فایل httacsses موجحود در هاست اقدام کنید بطور مثال چن نمونه ای پی بسته شده کشورهای غربی ErrorDocument 403 /403.html# -FrontPage-IndexIgnore .htaccess */.??* *~ *# */HEADER* */README* */_vti*<Limit GET POST>#The next line modified by DenyIPorder allow,deny#The next line modified by DenyIP#deny from allallow from all</Limit><Limit PUT DELETE>order deny,allowdeny from all</Limit>AuthName kowsar35.comAuthUserFile /home/kowsar35/public_html/_vti_pvt/service.pwdAuthGroupFile /home/kowsar35/public_html/_vti_pvt/service.grp<Files 403.shtml>order allow,denyallow from all</Files>deny from 127.0.0.1# BEGIN WordPress# END WordPressdeny from 127.0.0.1# BEGIN GZIP<ifmodule mod_deflate.c>AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript</ifmodule># END GZIPorder allow,denydeny from 127.0.0.1allow from all و برای مورد اولتون افزونه ائی که برای نقشه سایت نصب کرده ائید چی هست ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.