sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 1395 سلام دوستان ، این سایت بنده هستش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قالب آبان موزیک هست خودم تا جایی که شد و رنگ هایی که در فایل استایل بود رو ویرایش کردم ، اما بعضی از قسمت ها مثل الان اگه سایت رو باز کنین ، بخش درخواست آهنگ و ارشیو یا وقتی میرم روی ادامه مطلب رنگ عوض میشه ، مییشه راهنمایی کنین چه کدی رو باید در کدوم فایل ویرایش کنم تا درست شه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 1395 درود کد بخش درخواست موزیک این هست در css a:hover { text-decoration: none; color: #292828;} لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 30، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 1395 درود کد بخش درخواست موزیک این هست در css a:hover { text-decoration: none; color: #292828;} ممنون ، اون کادر کناری که ابی هستش هم راهنمایی میکنین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1395 درود کادرو دقیق نفهمیدم منظورتون کجاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.