Hamedudk 0 ارسال شده در آذر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 1395 سلام خسته نباشید . دارم یه پوسته رو ویرایش می کنم و یه مشکل دارم اونم اینه که پهنای منوی افزونه WP MEGA MENU رو در صفحه رو نمی تونم تنظیم کنم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 1395 درود ادرس سایت مذکور ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamedudk 0 ارسال شده در آذر 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 1395 ممنون بابت توجه تون . سایت رو دارم به صورت لوکال تست میکنم .(تو نت فعلا نیست ). اگه زحمتی نیست سورس رو یه نگاهی کنید قالب + افزونه های مورد نیاز قالب رو گذاشتم(افزونه wp-mega-menu هم است) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1395 در المنت بخش مربوط یه سورس بگیرید و css اونرو پیدا کنید و اندازه و ابعداد رو از روی اون بررسی و کم و بیش کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.