yavex 0 ارسال شده در آذر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 1395 با سلام حضور محترم دوستان عزیز من چند وقتیه درگیر نصب اسکریپت jobClass هستم که از سایت بیست اسکریپت دانلود کردم.ولی به هر دری زدم نتونستم نصبش کنم.فکر میکنم این نسخه ای که برای دانلود گذاشتن ناقصه یا اینکه من نمیتونم نصبش کنم. دوستان اگه کسی هست که میتونه این اسکریپت را نصب کنه من حاضرم هزینه ی نصبش را پرداخت کنم. لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه با تشکر فراوان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,794 ارسال شده در آذر 23، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 1395 سلام مستندات درون پوشه documentation مطالعه بفرمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 23، 1395 با سلام حضور محترم دوستان عزیزمن چند وقتیه درگیر نصب اسکریپت jobClass هستم که از سایت بیست اسکریپت دانلود کردم.ولی به هر دری زدم نتونستم نصبش کنم.فکر میکنم این نسخه ای که برای دانلود گذاشتن ناقصه یا اینکه من نمیتونم نصبش کنم. دوستان اگه کسی هست که میتونه این اسکریپت را نصب کنه من حاضرم هزینه ی نصبش را پرداخت کنم. لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه با تشکر فراوان درود اگر منظور شما اسکریپت فوق است که باید تمامیه موارد مربوط به مستندات اسکریپت با هاست شما سازگاری داشته باشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شما بفرمائید کجا مشکل و ایراد دارید که باهم رفعش کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yavex 0 ارسال شده در دی 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 درود اگر منظور شما اسکریپت فوق است که باید تمامیه موارد مربوط به مستندات اسکریپت با هاست شما سازگاری داشته باشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شما بفرمائید کجا مشکل و ایراد دارید که باهم رفعش کنیم توضیحات مستندات را مو به مو انجام دادم. اولا اصلا پوشه ی install یا نصب نداره ولی توی مستندات گفته که بعد از آپلود دیتا به آدرس yoursite.com/install برید. اینکارو انجام دادم ولی اصلا صفحه کاملا سفیده و هیچ چیزی نشون نمیده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yavex 0 ارسال شده در دی 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 سلام مستندات درون پوشه documentation مطالعه بفرمایید سلام ... کلا خود اسکریپت انگار یه چیزایی کم داره... من فکر میکنم چون نسخه ی نال شده هستش ممکنه پوشه ی install را حذف کردن.نمیدونم ولی اصلا هیچی نشون نمیده که بشه بفهمی مشکلش کجاست. شما خودتون این اسکریپت را قبل از قرار دادن واسه دانلود تست کردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در دی 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 سلام ... کلا خود اسکریپت انگار یه چیزایی کم داره... من فکر میکنم چون نسخه ی نال شده هستش ممکنه پوشه ی install را حذف کردن.نمیدونم ولی اصلا هیچی نشون نمیده که بشه بفهمی مشکلش کجاست.شما خودتون این اسکریپت را قبل از قرار دادن واسه دانلود تست کردید؟ عرض سلام و ادب و احترام. لطفا اسکریپت را درون هاست آپلود کنید و در صورت امکان و تمایل خودتون اطلاعات رو در خصوصی برای بنده ارسال کنید تا حدالامکان براتون نصب کنم. در ضمن اینکه آدرس سایتتون رو هم در همین تایپیک ذکر کنید. با احترام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 توضیحات مستندات را مو به مو انجام دادم. اولا اصلا پوشه ی install یا نصب نداره ولی توی مستندات گفته که بعد از آپلود دیتا به آدرس yoursite.com/install برید.اینکارو انجام دادم ولی اصلا صفحه کاملا سفیده و هیچ چیزی نشون نمیده. شما دیتابیس بسازید و برید فایل کانفینگ و اطلاعات دیتابیس رو در اون بزارید اگر نشد اطلاعات بفرستید بررسی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yavex 0 ارسال شده در دی 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 شما دیتابیس بسازید و برید فایل کانفینگ و اطلاعات دیتابیس رو در اون بزارید اگر نشد اطلاعات بفرستید بررسی شه ممنون از دوستان که اینقدر خوب پیگیر هستند.. مراحل نصب بالاخره اومد ولی این اسکریپت ظاهرا نال شده نیست و Purchase code می خواد. میتونید راهنمایی کنید که چطور میشه اونو نال کرد یا اینکه حداقل نسخه ی نال شدشو پیدا کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 ممنون از دوستان که اینقدر خوب پیگیر هستند..مراحل نصب بالاخره اومد ولی این اسکریپت ظاهرا نال شده نیست و Purchase code می خواد. میتونید راهنمایی کنید که چطور میشه اونو نال کرد یا اینکه حداقل نسخه ی نال شدشو پیدا کرد؟ بله اسکریپت فوق نال نییست اما میشه نال کرد که هزینه در بر خواهد داشت و اصلا ضرورتی ندارد همچین اسکریپتی رو نصب کنید چون زیاد جالب نیس من توصیه میکنم برید سمت وردپرس و استایل مورد نظر که اگر خواستید استایلشم با عملکرد کاریابی موحود است موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yavex 0 ارسال شده در دی 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 بله اسکریپت فوق نال نییست اما میشه نال کرد که هزینه در بر خواهد داشت و اصلا ضرورتی ندارد همچین اسکریپتی رو نصب کنید چون زیاد جالب نیس من توصیه میکنم برید سمت وردپرس و استایل مورد نظر که اگر خواستید استایلشم با عملکرد کاریابی موحود است موفق باشید منظورتون از استایل مورد نظر چیه ؟استایل کاریابی برای وردپرس !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در دی 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1395 بله استایل کاریابی برای وردپرس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.