sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 سلام ، چجوری میتونم ی پوشه ای رو رمزگذاری کنم البته بدون اینکه فایلی که مشخص کنم رمزگذاری نشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 htaccess php و هاست سی پنل هم داره بقیشونم نمی دونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 htaccessphp و هاست سی پنل هم داره بقیشونم نمی دونم اسکریپت ویرایش تک موزیک دارم پوشه اصلی رو که رمزگذاری میکنم ، فایل موزیک داخل اون رو هم رمزگذاری میشه ! راهی سراغ ندارین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1000000_1 1 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 راه کارش خیلی ساده هست کافیه روی فایل index.php همون تگ گذار رمز بذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 راه کارش خیلی ساده هست کافیه روی فایل index.php همون تگ گذار رمز بذاری فایل رو نمیشه رمزگذاری کرد فقط پوشه میشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 سلام ، چجوری میتونم ی پوشه ای رو رمزگذاری کنم البته بدون اینکه فایلی که مشخص کنم رمزگذاری نشه؟ درود شما میخواین پوشه رو رمز دار کنی اما همون فایل تو اون پوشه رو دانلود کنی ؟ امکان نداره. اگر میخواین پوشه ای که فایل هاتون مخفی کنید راه داره!!!! اگر کارهایی دیگه مثل vip که اسکریپ هست. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 اسکریپت ویرایش تک موزیک دارمپوشه اصلی رو که رمزگذاری میکنم ، فایل موزیک داخل اون رو هم رمزگذاری میشه ! راهی سراغ ندارین؟ یعنی چی فایل همون جا میمونه خوب انتقال بدید پوشه ای دیگه که رمز نداره !!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 یعنی چی فایل همون جا میمونه خوب انتقال بدید پوشه ای دیگه که رمز نداره !!!! اسکریپت ویرایش تگ ، کلا ی صفحه ایندکس برای اپ داهر ی پوشه درونی موزیک ، فایل های اپلود توی موزیک میرن اگه اونو بردارم اپلود نمیکنه ! اگه هم رمز بزارم موزیکم رمز میگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 به هر حال کمک خواستید در خصوصی در ارتباط باشید. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 اسکریپت ویرایش تگ ، کلا ی صفحه ایندکس برای اپ داهر ی پوشه درونی موزیک ، فایل های اپلود توی موزیک میرن اگه اونو بردارم اپلود نمیکنه ! اگه هم رمز بزارم موزیکم رمز میگیره احتمال دارد مشکل از اسکریپ باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1000000_1 1 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 فایل رو نمیشه رمزگذاری کرد فقط پوشه میشه ! کلا هیچ وقت نمیشه نگو=بگو نمیتونم. آموزش رمز گذاری روی فایل: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 کلا هیچ وقت نمیشه نگو=بگو نمیتونم. آموزش رمز گذاری روی فایل: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اسکریپت تگ با وبیلیتیون فرق داره من اگه بتونم مسیر اپلود رو عوض کنم رمز هم برداشته میشه ! این کد مربوط به اپلود فایل در پوشه هست $default_mp3_directory = "./Music/"; چطوری میتونم بجای موزیک ی کدی بزارم که برگرده به ی پوشه خارج از موزیک ! خب پوشه ایندکس درونش موزیکه ! باید بشه خارج از خوده ایندکس رو اپلود کنه ، میتونین بگین کدش چی میشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 کلا هیچ وقت نمیشه نگو=بگو نمیتونم. آموزش رمز گذاری روی فایل: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تشکر ولی فکر میکنم تک تک کار سختی است و دیگر در سی پنل این عمل وجود دارد سپاس از آموزش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 من متوجه نشدم میخواهید چه کاری کنید. اگر شما اسکریپ تگ موزیک رو سابدامین اوکی کردی و سابدامین رو رمز دار کنی بعد هر فایل که انتقال شه به پوشه ای دیگه نباید فایل رمز دار باشه بلکه فقط پوشه رمز گذاری شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 من متوجه نشدم میخواهید چه کاری کنید.اگر شما اسکریپ تگ موزیک رو سابدامین اوکی کردی و سابدامین رو رمز دار کنی بعد هر فایل که انتقال شه به پوشه ای دیگه نباید فایل رمز دار باشه بلکه فقط پوشه رمز گذاری شده. خب عزیز ی پوشه کلیه ، چند تا پوشه داخلش ، کل پوشه رو رمزدار کنم پوشه های داخلش هم رمزدار میشه خب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 خب عزیز ی پوشه کلیه ، چند تا پوشه داخلش ، کل پوشه رو رمزدار کنم پوشه های داخلش هم رمزدار میشه خب ! وقتی شما فایل رو از پوشه انتقال بدی هم رمز دارد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 وقتی شما فایل رو از پوشه انتقال بدی هم رمز دارد ؟ نداره ولی خب نمیشه که من بیام برای هر موزیک وصل شم به هاست و .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 اسکریپ رو بدین و پوشه ای که میخواین انتفال شه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در آذر 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 اسکریپ رو بدین و پوشه ای که میخواین انتفال شه . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بجای اپلود موزیک وصل شه به ی پوشه توی صفحه اصلی هاست دانلود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بجای اپلود موزیک وصل شه به ی پوشه توی صفحه اصلی هاست دانلود درود این اسکریپ عمومی نیست و ویرایش نمیکنم خودشون پشتیبانی دارند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1000000_1 1 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 اسکریپت تگ با وبیلیتیون فرق داره من اگه بتونم مسیر اپلود رو عوض کنم رمز هم برداشته میشه !این کد مربوط به اپلود فایل در پوشه هست $default_mp3_directory = "./Music/"; چطوری میتونم بجای موزیک ی کدی بزارم که برگرده به ی پوشه خارج از موزیک ! خب پوشه ایندکس درونش موزیکه ! باید بشه خارج از خوده ایندکس رو اپلود کنه ، میتونین بگین کدش چی میشه؟ مشخصه که کلا نفهمیدی منظورم من چیه. در تلگرام پیام بده اوکی میکنم. @shirazwebhost لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 22، 1395 سلام ، چجوری میتونم ی پوشه ای رو رمزگذاری کنم البته بدون اینکه فایلی که مشخص کنم رمزگذاری نشه؟ درود و انتقال به بخش پرسش و پاسخ ! روش ها متعددی برای اینکار هست که براتون نمونه هاشو میزارم مشاهده کنی عزیز لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اما استفاده از روش های دیگرم هست از جمله ی افزونه یا اسکریپت رمزگذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.