Mahshad 2 ارسال شده در آذر 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 1395 سلام و خسته نباشید. یه پلاگین فرم تماس میخوام که هم کار باهاش راحت باشه هم گرافیک خوبی داشته باشه.(و بشه دیزاینش رو هرجور که میخوایم تغییر بدیم. فیلد ها و رنگ ها) اگه میشه معرفی کنید که از چه پلاگینی استفاده کنم بهتر هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در آذر 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 1395 سلام و خسته نباشید.یه پلاگین فرم تماس میخوام که هم کار باهاش راحت باشه هم گرافیک خوبی داشته باشه.(و بشه دیزاینش رو هرجور که میخوایم تغییر بدیم. فیلد ها و رنگ ها) اگه میشه معرفی کنید که از چه پلاگینی استفاده کنم بهتر هست؟ بفرمایید خدمت شما : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فایل بالا را دانلود کنید متناسب با خواسته ی شما هستش. برای وردپرس میخواستید دیگه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 1395 سلام و خسته نباشید.یه پلاگین فرم تماس میخوام که هم کار باهاش راحت باشه هم گرافیک خوبی داشته باشه.(و بشه دیزاینش رو هرجور که میخوایم تغییر بدیم. فیلد ها و رنگ ها) اگه میشه معرفی کنید که از چه پلاگینی استفاده کنم بهتر هست؟ درود پلاگین های مهم و اصولی تماس با ما با قابلیت ویرایش این موارد هستند لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mahshad 2 ارسال شده در آذر 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 بفرمایید خدمت شما : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فایل بالا را دانلود کنید متناسب با خواسته ی شما هستش. برای وردپرس میخواستید دیگه؟ بله برای وردپرس میخواستم. خیلی ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1395 با تشکر از شما و سایر دوستان بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.