AHF-victory 5 ارسال شده در آذر 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 8، 1395 سلام. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دوستان من این قالب را گرفتم اما ساب منو آنکار نمیکنه ,قالب را ادیت کردم(قسمت عکس را حذف کردم و منو را بردم راست + لوگو ردم) اما ساب منو مثل دمو کار نمیکنه... (( لوکال هست ,سایت نیست آدرس بدم)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در آذر 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 8، 1395 با سلام از قسمت منو ها باید فعال بشه در اون قسمت موردی نیست ؟ یا افزونه ای جدا نداره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در آذر 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 8، 1395 با سلاماز قسمت منو ها باید فعال بشه در اون قسمت موردی نیست ؟ یا افزونه ای جدا نداره ؟ نه نداره,رو قالب اصلی اوکی هست ورایش کردم شکل داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 8، 1395 نه نداره,رو قالب اصلی اوکی هست ورایش کردم شکل داره از بخش ویرایش و شخصی سازی قالب به بخش مربوط بهفهرست ها و جایگذینی اون برید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.