Mahshad 2 ارسال شده در آذر 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1395 سلام وقت بخیر. بنده میخواستم رنگ قسمتهایی از قالبم (قالب آماده) رو تغییر بدم. مثلا لینک ها، لینک های شناور، رنگ دکمه ها، نوارها و آیکون ها و چیزای دیگه. این مورد در قالب های دیگه در قسمت customize بود ولی در یکی از قالبها ک قالب مورد علاقه من هست نیست. میخوام بدونم برای تغییر رنگ با استفاده از کد رنگ و کد های css باید چیکار کنم؟ و کجا میتونم کد رنگها رو تغییر بدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1395 سلام وقت بخیر.بنده میخواستم رنگ قسمتهایی از قالبم (قالب آماده) رو تغییر بدم. مثلا لینک ها، لینک های شناور، رنگ دکمه ها، نوارها و آیکون ها و چیزای دیگه. این مورد در قالب های دیگه در قسمت customize بود ولی در یکی از قالبها ک قالب مورد علاقه من هست نیست. میخوام بدونم برای تغییر رنگ با استفاده از کد رنگ و کد های css باید چیکار کنم؟ و کجا میتونم کد رنگها رو تغییر بدم. شما با گرفتن Inespect یا همون سورس مربوط به اون بخش و دکمه رنگ مورد نظر خودتون و تغییر بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mahshad 2 ارسال شده در آذر 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1395 شما با گرفتن Inespect یا همون سورس مربوط به اون بخش و دکمه رنگ مورد نظر خودتون و تغییر بدید وقتی از inespect تغییراتی رو اعمال میکنیم چطوری باید سیو کنیم تغییرات رو؟ (من رنگ چند قسمت رو تغییر دادم ولی بعد که reload زدم تغییرات اعمال نشده بود.) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آذر 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1395 وقتی از inespect تغییراتی رو اعمال میکنیم چطوری باید سیو کنیم تغییرات رو؟ (من رنگ چند قسمت رو تغییر دادم ولی بعد که reload زدم تغییرات اعمال نشده بود.) شما اون کلاس یا ای دی رو پیدا می کنین بعدش توی فایل استایل اعمال می کنین. فایل استایل با پسوند css ذخیره میشه. به فرض شما یه کلاس با نام myclass رو اینسپکت می کنین و اعمال تغییرات. این تغییرات ظاهرین تا قبل از لود دوباره.صرفا جهت تست. بعد از اینکه پسند شد، حالا دنبال این کلاس بگردید توی همون فایل و تغییرات جدید رو بذارید و نهایتا ذخیره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.