AHF-victory 5 ارسال شده در آذر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 6، 1395 سلام.دوستان کسی با این کار کرده؟آموزش نصب و کارشوکسی داره 404 میدهبرایمن لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 6، 1395 درود از افزونه ی چندکاربره استفاده نکنید اینرو تست کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و نسه ی پولی و بدون مشکلش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در آذر 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1395 ممنون من میخوام از اینترنت(سیستم) و به صورت آنلاین ارسال کنم,این افزونه خوبه اما چند تا کاربر را میشه مدیریت کرد؟ مشکلی نداره؟ نسخه رایگان فارسی و بدون مشکل هست مثل بقیشون دیگه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1395 ممنونمن میخوام از اینترنت(سیستم) و به صورت آنلاین ارسال کنم,این افزونه خوبه اما چند تا کاربر را میشه مدیریت کرد؟ مشکلی نداره؟ نسخه رایگان فارسی و بدون مشکل هست مثل بقیشون دیگه؟ فقط کل اکانت شما رو مدیریت خواهد کرد این افزونه یعنی یک اکانت رو بله موجوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.