nerisa 1 ارسال شده در آذر 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1395 با سلام دوستان . اگر کسی پلاگین پاپ آپ سبک ، فارسی و واکنشگرا و کاربردی سراغ داره قرار بده ممنون میشم. خودم جستجو کردم به layered popups رسیدم که فارسیش همه جا فروشی هست و رایگان نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در آذر 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1395 همین افزونرو دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آذر 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1395 با سلام دوستان . اگر کسی پلاگین پاپ آپ سبک ، فارسی و واکنشگرا و کاربردی سراغ داره قرار بده ممنون میشم.خودم جستجو کردم به layered popups رسیدم که فارسیش همه جا فروشی هست و رایگان نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید . درود انتقال به بخش پرسش و پاسخ لطفا دقت کنید افزونه های پاپ آپ بسیار زیادهستند و بسته به نیاز شما متفاوت است اما نینجا رو توصیه میکنم ( پولی است خصوصی دهید رایکان تقدیم شه نسخه پولی) اینتم نسخه ی رایگان این مجموعه ::: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nerisa 1 ارسال شده در آذر 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 5، 1395 همین افزونرو دارم سلام ممنون میشم ارسال کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.