A B A D A N 237 ارسال شده در آبان 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1395 سلام خدمت تمامی اساتید محترم میخاستم بدونم بهترین قالب فروشگاهی چیست ؟ که از تمامی لحاظ و امکانات اوکی باشه دقیقا مثل دیجیکالا و یا شایدم بهتر متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1395 سلام پیشنهاد من مکس شاپ هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1395 اگه تا ۲میلیون هزینه می کنین در خدمتم. به نظر من اگرم از قالب خاصی استفاده می کنین بهتره خودتون بهینه کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آبان 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1395 سلام خدمت تمامی اساتید محترم میخاستم بدونم بهترین قالب فروشگاهی چیست ؟ که از تمامی لحاظ و امکانات اوکی باشه دقیقا مثل دیجیکالا و یا شایدم بهتر متشکرم درود استایل هایی در این سبک بسیار زیاد هستند و اما همه مربوط به بستر و نیاز شما متفاوت هست چند مورد در دسترس دارم خواستید براتون نشون میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در آبان 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 1395 اگه تا ۲میلیون هزینه می کنین در خدمتم. به نظر من اگرم از قالب خاصی استفاده می کنین بهتره خودتون بهینه کنین نه از قالب های آماده میخاستم ببینم کدام خوب هستند درود استایل هایی در این سبک بسیار زیاد هستند و اما همه مربوط به بستر و نیاز شما متفاوت هست چند مورد در دسترس دارم خواستید براتون نشون میدم بسیار عالی مدیر جان ولی من توی قالب های اماده که نگاه کردم دیدم نلسین خیلی بهتر از همه هست چون دقیقا مثل دیجیکالا هست و کلی امکانات دیگه و بهتر داره نسبت به بقیه ولی نظرات دیگران را هم خواستم بدونم که ایا از نلسین بهتر هم هست سلام پیشنهاد من مکس شاپ هست مکس شاپ هم خوبه ولی نلسین بهتر هست چون مکس شاپ توی توضیحات خود کالا خیلی کم امکانات داره نسبت به نلسین که شبیه خو د دیجیکالا هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آبان 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 1395 نه از قالب های آماده میخاستم ببینم کدام خوب هستند بسیار عالی مدیر جان ولی من توی قالب های اماده که نگاه کردم دیدم نلسین خیلی بهتر از همه هست چون دقیقا مثل دیجیکالا هست و کلی امکانات دیگه و بهتر داره نسبت به بقیه ولی نظرات دیگران را هم خواستم بدونم که ایا از نلسین بهتر هم هست مکس شاپ هم خوبه ولی نلسین بهتر هست چون مکس شاپ توی توضیحات خود کالا خیلی کم امکانات داره نسبت به نلسین که شبیه خو د دیجیکالا هست بله نیلسن هم عالیه مکس نیو هم بهتر است شبیه دی جی کالاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در آبان 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 1395 بین این همه استایل زیبا تصمیم گیری سخته ولی خوب بستگی به نیاز شما چه چیزی میخایید بفروشید میتونید گزینه های خوبی رو انتخاب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.