رفتن به مطلب

بهترین قالب فروشگاهی چیست ؟

A B A D A N

پست های پیشنهاد شده

سلام خدمت تمامی اساتید محترم

میخاستم بدونم بهترین قالب فروشگاهی چیست ؟ که از تمامی لحاظ و امکانات اوکی باشه دقیقا مثل دیجیکالا و یا شایدم بهتر

متشکرم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه تا ۲میلیون هزینه می کنین در خدمتم.

به نظر من اگرم از قالب خاصی استفاده می کنین بهتره خودتون بهینه کنین

لینک به دیدگاه

سلام خدمت تمامی اساتید محترم

میخاستم بدونم بهترین قالب فروشگاهی چیست ؟ که از تمامی لحاظ و امکانات اوکی باشه دقیقا مثل دیجیکالا و یا شایدم بهتر

متشکرم

• درود استایل هایی در این سبک بسیار زیاد هستند و اما همه مربوط به بستر و نیاز شما متفاوت هست چند مورد در دسترس دارم خواستید براتون نشون میدم

لینک به دیدگاه

اگه تا ۲میلیون هزینه می کنین در خدمتم.

به نظر من اگرم از قالب خاصی استفاده می کنین بهتره خودتون بهینه کنین

نه از قالب های آماده میخاستم ببینم کدام خوب هستند

• درود استایل هایی در این سبک بسیار زیاد هستند و اما همه مربوط به بستر و نیاز شما متفاوت هست چند مورد در دسترس دارم خواستید براتون نشون میدم

بسیار عالی مدیر جان ولی من توی قالب های اماده که نگاه کردم دیدم نلسین خیلی بهتر از همه هست چون دقیقا مثل دیجیکالا هست و کلی امکانات دیگه و بهتر داره نسبت به بقیه ولی نظرات دیگران را هم خواستم بدونم که ایا از نلسین بهتر هم هست

سلام پیشنهاد من مکس شاپ هست

مکس شاپ هم خوبه ولی نلسین بهتر هست چون مکس شاپ توی توضیحات خود کالا خیلی کم امکانات داره نسبت به نلسین که شبیه خو د دیجیکالا هست

لینک به دیدگاه

نه از قالب های آماده میخاستم ببینم کدام خوب هستند

بسیار عالی مدیر جان ولی من توی قالب های اماده که نگاه کردم دیدم نلسین خیلی بهتر از همه هست چون دقیقا مثل دیجیکالا هست و کلی امکانات دیگه و بهتر داره نسبت به بقیه ولی نظرات دیگران را هم خواستم بدونم که ایا از نلسین بهتر هم هست

مکس شاپ هم خوبه ولی نلسین بهتر هست چون مکس شاپ توی توضیحات خود کالا خیلی کم امکانات داره نسبت به نلسین که شبیه خو د دیجیکالا هست

• بله نیلسن هم عالیه

• مکس نیو هم بهتر است شبیه دی جی کالاست

لینک به دیدگاه

بین این همه استایل زیبا تصمیم گیری سخته ولی خوب بستگی به نیاز شما چه چیزی میخایید بفروشید میتونید گزینه های خوبی رو انتخاب کنید

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...