رفتن به مطلب

خطای امنیتی

yasgroup

پست های پیشنهاد شده

سلام

چند روزی هست که میخام وارد سایتم بشم میزنه خطای امنیتی

و مینویسه که سایت فیشینگه و سایت اصلی نیست

باید چیکار کنم؟؟؟؟

gd1.ir

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

مهم ترین و اولین دیلی که بعد از نمایش این خطا به نظر می آید، احتمال هک شدن یا انتقال ویروس به وب سایت شما می باشد. این کد از یک وب سایت به وب سایت دیگری دقیقا مشابه ویروس انتقال پیدا می کند و بعد از این که منتقل شد، سرانجام سبب آلوده شدن بسیاری از وب سایت ها ایجاد مشکلات بعدی میشود.به همین دلیل است که گوگل از ورود به برخی از وب سایت های این چنینی ممانعت به عمل می آورد.چرا که ورود به این وب سایت ها سبب آلوده شدن سیستم خود شما نیز میشود.

گوگل زمانی که با کدهای غیرمعمول مواجه میشود و یا این که بخشی را در وب سایت ها به عنوان تروجان تلقی می کند، خطایی مشابه خطای زیر را برای وب سایت جست وجو شده نمایش می دهد:

لینک به دیدگاه

با اسکنر clamav برای لینوکس شما میتونید فایل های مخرب و ویریسیتونو شناسایی کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید

لینک به دیدگاه

سلام

چند روزی هست که میخام وارد سایتم بشم میزنه خطای امنیتی

و مینویسه که سایت فیشینگه و سایت اصلی نیست

باید چیکار کنم؟؟؟؟

gd1.ir

• درود

• سایت شما ویرویسی شده و حاوی ویروس هست با فایروال امنیتی سرور و اسکن ویرویس باید راهسازی رو انجام دهین

• یا از مدیر سرور بخواهید برای شما اسکن انجام دهن

• سایت های مد نظر برای اسکن

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

وقتی ویروس پاک شد دیگه این پیام نمایش داده نمیشه یا باید اقدام خاصی کنم؟؟؟

• ویروس بعد شناسایی باید حتما حتما توسط خود شما یا مدیر سرور پاکسازی شه و سپس افدام های امنیتی رو باید اعمال کنید روی سایت خودتون

لینک به دیدگاه

با با آنتی ویروس خود سی پنل چک کردم ویروس نداشته

همچنین هاستینگی که ازشون نمایندگی گرفتم میگن ویروس نیست و مالور هست که باید تک تک فایل های سایت چک بشه تا ببینم کدوم فایل مخرب داره!!!

برای این کار روش آسان تری نیست؟؟؟

لینک به دیدگاه

با با آنتی ویروس خود سی پنل چک کردم ویروس نداشته

همچنین هاستینگی که ازشون نمایندگی گرفتم میگن ویروس نیست و مالور هست که باید تک تک فایل های سایت چک بشه تا ببینم کدوم فایل مخرب داره!!!

برای این کار روش آسان تری نیست؟؟؟

• اسکریپت یا مدیریت محتوای استفاده شده ی شما بزرگوار چی هست ؟

لینک به دیدگاه

• اسکریپت یا مدیریت محتوای استفاده شده ی شما بزرگوار چی هست ؟

توی روت فایل html هست !!!

ساب دامین هم مدیریت هاستینگ whmcs نصب هستش

لینک به دیدگاه

• مشکل و فایل ویروووسی شما همون html , موجودتو روت هس , خواستید بفرستید قالب رو چک شه

لینک به دیدگاه

اگه دسترسی به هاستت داری که قالبت رو بردار و اسکن کد در سایتی که ایناز خانوم معرفی کردن اگر ن که به مدیر سرور بگید تا اسکن و پاکسازی کنه قالب هم از جاهای معتبر بگیرید و رایگان استفاده نکنید

لینک به دیدگاه

• مشکل و فایل ویروووسی شما همون html , موجودتو روت هس , خواستید بفرستید قالب رو چک شه

یعنی اگر اطلاعات روت رو پاک کنم و دوباره قالب بدون ویروس رو آپلود کنم مشکلش بر طرف میشه

آخه چند ماه با همین قالب هست و هیچگونه مشکلی نداشته و الان حدود 10 روزه ک ویروسی شده!!!

لینک به دیدگاه

یعنی اگر اطلاعات روت رو پاک کنم و دوباره قالب بدون ویروس رو آپلود کنم مشکلش بر طرف میشه

قبل اپلود دوباره اسکن کنید کد یا فایل مخربی نداشته باشه مشکل حل میشه

آخه چند ماه با همین قالب هست و هیچگونه مشکلی نداشته و الان حدود 10 روزه ک ویروسی شده!!!

شاید تو این ده روز کد یا فایلی رو اپلود کردید که باعث ایجاد این ارور شده

لینک به دیدگاه

• بله پاک کنید

• البته فایل موجود در روت رو اسکن کنید و سپس مجدد اپلود کنید

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...