KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 سلام دوستان من میخوام کد زیر رو درون یک برگه وردپرسی قرار بدم اما بدلیل محدودیت ها نمیتونم این کد هارو قرار بدم <article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>> <?php do_action( 'colormag_before_post_content' ); ?> <?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?> <div class="featured-image"> <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail( 'colormag-featured-image' ); ?></a> </div> <?php } ?> <div class="article-content clearfix"> <?php if( get_post_format() ) { get_template_part( 'inc/post-formats' ); } ?> <?php colormag_colored_category(); ?> <header class="entry-header"> <h2 class="entry-title"> <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute();?>"><?php the_title(); ?></a> </h2> </header> <?php colormag_entry_meta(); ?> <div class="entry-content clearfix"> <?php the_excerpt(); ?> <a class="more-link" title="<?php the_title(); ?>" href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink(); ?>"><span><?php _e( 'Read more', 'colormag' ); ?></span></a> </div> </div> <?php do_action( 'colormag_after_post_content' ); ?> حالا افزونه ای هست که بشه این کدهارو باهم قرار بدم تو برگه ؟ یا راه کار هایی دیگه ای رو معرفی کنید. thanks لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 سلام افزونه : crayon-syntax-highlighter لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 دمت گرم مکلم حل شد موضوعو ببندید لطفا افزونه خوبی خودمم یک هفته دنبالش بودم + دسترسی قفل ندارم من متاسفانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 اقا یه اشتباهی شده تو این تایپیک من منظورم از نمایش کد نمایش دادنش نبود اجرا شدنش بود اون کدی که من فرستادم مربوط به کد نمایش اخرین ارسالیها هست و میخووام اونو توی برگه به اجرا در بیارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 اقا یه اشتباهی شده تو این تایپیک من منظورم از نمایش کد نمایش دادنش نبود اجرا شدنش بود اون کدی که من فرستادم مربوط به کد نمایش اخرین ارسالیها هست و میخووام اونو توی برگه به اجرا در بیارم بدون دسترسی به هاست، امکان نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 دقیقا متوجه نشدم منظورتون رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 سلام دوستان من میخوام کد زیر رو درون یک برگه وردپرسی قرار بدم اما بدلیل محدودیت ها نمیتونم این کد هارو قرار بدم <article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>> <?php do_action( 'colormag_before_post_content' ); ?> <?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?> <div class="featured-image"> <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail( 'colormag-featured-image' ); ?></a> </div> <?php } ?> <div class="article-content clearfix"> <?php if( get_post_format() ) { get_template_part( 'inc/post-formats' ); } ?> <?php colormag_colored_category(); ?> <header class="entry-header"> <h2 class="entry-title"> <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute();?>"><?php the_title(); ?></a> </h2> </header> <?php colormag_entry_meta(); ?> <div class="entry-content clearfix"> <?php the_excerpt(); ?> <a class="more-link" title="<?php the_title(); ?>" href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink(); ?>"><span><?php _e( 'Read more', 'colormag' ); ?></span></a> </div> </div> <?php do_action( 'colormag_after_post_content' ); ?> حالا افزونه ای هست که بشه این کدهارو باهم قرار بدم تو برگه ؟ یا راه کار هایی دیگه ای رو معرفی کنید. thanks اخرین ارسالی های تالار گفتمان است ؟؟؟ بهترین راه احرا با این افزونه اس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. روش دوم هم مستندات اس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و استفاده از ساخت قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 درود نه اخرین ارسالیهای خود سایت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 از این استفاده کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دقیق قابل اجراست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 اخرین ارسالی های تالار گفتمان است ؟؟؟ بهترین راه احرا با این افزونه اس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. روش دوم هم مستندات اس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و استفاده از ساخت قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در ضمن اگر به کد هایی که گزاشتم دقت کنید هم کدهای پی اچ پی هست هم اچ تی ام ال اما افزونه دوم فقط برای کد phpهست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 در ضمن اگر به کد هایی که گزاشتم دقت کنید هم کدهای پی اچ پی هست هم اچ تی ام ال اما افزونه دوم فقط برای کد phpهست دقت کرده ام که پاسخ شما رو داده ام تست کنید و نتیجه رو بگید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 مشکل حل نشد راهی نیست که این کد رو به شورت کد تبدیل کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آیناز خانم منظورشون ساخت template هستش نه اینکه کد رو همون شکلی نمایش بدن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1395 آیناز خانم منظورشون ساخت template هستش نه اینکه کد رو همون شکلی نمایش بدن. بله در بالا براشون لینک داده شده برای این موضوع ولی فکر کنم نخوندن مجدد میزارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بعد از ساخت برگه مورد نظر میتونن اجرا کنن یا افزنه ای معرفی شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1395 ممنونم اقا فرهنگ و ایناز خانوم مشکلم حل شد لطفا ببندید تایپیک رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1395 زنده و موفق باشیدnerd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.