H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 سلام کسی قالب فارسی شده ارتی برای وردپرس رو داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 انگلیسی این قالب من اصلشو دارم از سایت تم فارست اگه خواستید بدم لینکشو فارسی شم که 40 50 تومنه رایگان موجود نیست . در ضمن با هزینه کم فارسی و راستچین میشه خواستید بیاید خصوصی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 داداش چرا نمیخریش ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 انگلیسی این قالب من اصلشو دارم از سایت تم فارست اگه خواستید بدم لینکشو فارسی شم که 40 50 تومنه رایگان موجود نیست . در ضمن با هزینه کم فارسی و راستچین میشه خواستید بیاید خصوصی انگلیسیش به کارم نمیاد باید دوباره هزینه فارسی سازی بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 داداش چرا نمیخریش ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میخرمش ولی تو نصبش مشگل دارم به این سایتا هم نمیشه اعتماد کرد این قالب رو میخوام : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 میخرمش ولی تو نصبش مشگل دارم به این سایتا هم نمیشه اعتماد کرد این قالب رو میخوام : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شما از 100t.ir بخرید. نصب و تنظیمش رایگانه. راهنمای نصب هم داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 رایگانش گیر نمیاد اگر هم گیر بیاد توی نصب به مشکل میخورید . اگه خواستید انگلیسشو با هزینه کم براتون فارسی میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 رایگانش گیر نمیاد اگر هم گیر بیاد توی نصب به مشکل میخورید . اگه خواستید انگلیسشو با هزینه کم براتون فارسی میکنم مدیر سایتش کی هستش ؟ چقدر طول میکشه خودشون بیان نصب کنن ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 مدیر سایتش کی هستش ؟ چقدر طول میکشه خودشون بیان نصب کنن ؟ منم. هر وقت خریدید به لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یا ایدی تلگرام @farhang96 پیام بدین. در خدمتیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 رایگانش گیر نمیاد اگر هم گیر بیاد توی نصب به مشکل میخورید . اگه خواستید انگلیسشو با هزینه کم براتون فارسی میکنم فارسی شدش باشه راحت تره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 منم. هر وقت خریدید به لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یا ایدی تلگرام @farhang96 پیام بدین. در خدمتیم کامل با پنل مدیریت فارسی شدس ؟ میخوام دقیق مثل همین باشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 کامل با پنل مدیریت فارسی شدس ؟ میخوام دقیق مثل همین باشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مثه این نیست. ولی کامل فارسیه. سایت نمونه parsunique.ir هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 مثه این نیست. ولی کامل فارسیه. سایت نمونه parsunique.ir هستش نه این یه ورژن دیگس. اینی که لینک دادم از کجا بخرم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 نه این یه ورژن دیگس. اینی که لینک دادم از کجا بخرم ؟ اینم ۱۸ست عزیز. این چینش صفحه اصلی به خودتون مربوطه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 اینم ۱۸ست عزیز.این چینش صفحه اصلی به خودتون مربوطه بله این قالب همون قالب هستش فقط چینش صفحه اصلی فرق داره که شما خودتون باید بچینید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 اینم ۱۸ست عزیز.این چینش صفحه اصلی به خودتون مربوطه میشه دقیق مثل سایتی که دادم در اوردش ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 اره میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 سایت parsunique.ir بنابه سلیقه خودشون صفحه رو چیدن شما هم میتونید به هر شکلی خواستید بچینید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در آبان 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 سایت parsunique.ir بنابه سلیقه خودشون صفحه رو چیدن شما هم میتونید به هر شکلی خواستید بچینید چه باکس هایی وجود داره ؟ با افزونه ویژال کامپرسور هستش؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 فک کنم بله با ویژال هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 چه باکس هایی وجود داره ؟ با افزونه ویژال کامپرسور هستش؟ خیر. ویژوال کمپوزر نیست. توسط خود قالب ساخته میشه از طریق بخش تنظیماتش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در آبان 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1395 من این قالبو دارم با بسته ی نصبی کامل فاریسی شده خاستی پیام بده یا بیا تله بدم بهت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.