رفتن به مطلب

سوال در مورد افزونه سئو

m1410

پست های پیشنهاد شده

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

من برا سایتم از افزونه سئو yoast استفاده می کنم

به تازگی سعی بر این داشتم که نوشته هامو از هر دو نظر سئو و خوانایی سبز کنم

یکی از مطالبم از نظر سئو سبز هستش اما خوانایی نارنجی و ارور زیر رو میده :

80% از جمله حاوی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. است، که بیش از حداکثر پیشنهادی 25% است. جملات را کوتاه‌تر کنید

کسی می دونه این مورد چطور حل میشه ؟ باید تو متن چیزی رو کم و یا زیاد کنم ؟

متنی که نوشتم این هستش :

"

طبق جدیدترین شایعات پخش شده در فضای مجازی درباره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سامسونگ احتمال می‌رود که این گوشی با دستیار صوتی Bixby به بازار جهانی عرضه شود.ضمنا شرکت کره ای سامسونگ در طول ماه گذشته رسماً اعلام کرد که شرکت VivLab را خریداری کرده است. VivLab شرکتی با محوریت ساخت هوش مصنوعی بوده و اعضای تشکیل دهند‌ه‌ی این مجموعه افرادی هستند که در ساخت دستیار هوشمند صوتی اپل، یعنی همان Siri مشارکت داشته‌اند.

گلکسی اس 8 احتمالا از دستیار صوتی Bixby بهره میبرد

یکی از پروژه‌های مهم این تیم قدرتمند ساخت پلتفرم آزاد برای طراحان نرم‌افزار بود تا آنها بتوانند دستیار‌ های صوتی همانند Siri را بسازند، و این همراهان هوشمند قادر باشند با رابط کاربری زبان محور (language-based) با اپلیکیشن‌ و سرویس‌های مختلف ادغام شوند. به همین دلیل اخبار غیر موثقی از سر تا سر فضای مجازی به گوش می‌رسد که احتمال دارد غول کره ای لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در پی استفاده از هوش مصنوعی ساخته شده توسط این شرکت باشد. در عین حال این کمپانی مدارک طرحی با نام Bixby را در کشور کره‌ی جنوبی تنظیم کرده‌اند که به منظور استفاده از نرم‌افزار برای مدیریت اطلاعات شخصی ساخته و طراحی شده است.

در متن این طرح تجاری آمده است که نرم‌افزار مذکور در تمام لوازم کامپیوتری نظیر گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها قابل استفاده بوده و با تشخیص صدا فعال خواهد شد در ضمن می‌تواند برای استفاده از اپلیکیشن‌ها بدون نیاز به دست و تنها از طریق تشخیص گفتار مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به این طرح و شایعات پخش شده در فضای مجازی بهترین حدسی که زده می‌شود این خواهد بود که نام هوش مصنوعی گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی اس 8 را فعلاً و به احتمال زیاد بگیزبی(Bixby) فرض کنیم اما آنچه مسلم است این میباشد که زمان، درستی این فرضیه را اثبات خواهد کرد. سامسونگ در نظر دارد از گوشی سامسونگ گلکسی اس 8 در ماه فوریه رونمایی کند.

"

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• درود
  • یه مورد بتون بگم که زیاد توجه به این موارد نکنید در سئو بر حسب تجربه به شما میگم
  • دقیق واضح است دوست عزیز گفته کلمات رو کوتاه تر کنید ( کلمات که حاوی عنوان و متن اصلی باشه ) قرار بدید

لینک به دیدگاه

• در بخش خوانایی چند تا مشکل هست که باید برطرف کنید.
  • خوانایی هم بیشترش بستگی به توضیحات پست شما داره که باید کم یا زیاد بشه
  • برای اینکه ببینید کدوم توضیحات لطمه میزنه به سئو روی اون چشم که با خط مشخص کردم کلیک کنید بعد برید تو توضیحات اونجا هایلایت کرده میتونید بفهمید کدومشون مشکل دارن
  • %D8%A7%D9%84.JPG

لینک به دیدگاه

• در بخش خوانایی چند تا مشکل هست که باید برطرف کنید.

• خوانایی هم بیشترش بستگی به توضیحات پست شما داره که باید کم یا زیاد بشه

• برای اینکه ببینید کدوم توضیحات لطمه میزنه به سئو روی اون چشم که با خط مشخص کردم کلیک کنید بعد برید تو توضیحات اونجا هایلایت کرده میتونید بفهمید کدومشون مشکل دارن

• %D8%A7%D9%84.JPG

زدم اون رو کل متن رو ایراد میگیره

لینک به دیدگاه

• درود

• یه مورد بتون بگم که زیاد توجه به این موارد نکنید در سئو بر حسب تجربه به شما میگم

• دقیق واضح است دوست عزیز گفته کلمات رو کوتاه تر کنید ( کلمات که حاوی عنوان و متن اصلی باشه ) قرار بدید

پس توجه نکنم مشکلی پیش نمیاد در سئو

تشکر از شما

لینک به دیدگاه

پس توجه نکنم مشکلی پیش نمیاد در سئو

تشکر از شما

• خیر دوست عزیز زیاد مهم نیست ( سئو کلا مربوط به متاتگ ها و الگوریتم های اصلی سئو است نه این چیزا ) موفق باشید

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...