lowren-zo 0 ارسال شده در آبان 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 1395 سلام چند روزه سایتم با ip ایران server not found میده حتی به cpanel هم نمیره فقط با ویلچر شکن باز میشه سایت ؟ کسی اطلاعی داره مشکل از کجاست و چجوری باید درستش کرد ممنون میشم راهنمایی کنید آدرس سایت وردپرسیم kss-company.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در آبان 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 1395 سایت مشکلی نداره برا من با آیپی ایران باز میشه فکر کنم آیپی شما بن شده به پشتیبان هاست این مورد رو اطلاع بدید حلش کنه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آبان 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 1395 سلام اینترنت شما از کدوم ISP هست ؟ میتونید DNS تعریف کنید به اینترنت خودتون بدون مشکل باز خواهد شد احتمالا آی پی شمام بلوک شده دوست عزیز از مدیر هاست خود بخواهید بررسی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lowren-zo 0 ارسال شده در آبان 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 1395 چیزی از طریق خودم توی cpanel قابل حل نیست اصلا؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آبان 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 1395 چیزی از طریق خودم توی cpanel قابل حل نیست اصلا؟؟؟ تز سی پنل هم از بخش سکوریتی و ای پی بلوکید میتونید بزرگوارد انجام دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.