2s2 0 ارسال شده در آبان 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 سلام من به یک اسکریپت یا افزونه وردپرس نیاز دارم که کار زیر رو برای من انجام بده یک فرم ثبت نام چند مرحله ای داشته باشه که کاربر بعد از ثبت نام بتونه بیاد و وضعیت خودشو ببینه البته تا اینجا مشکلی نست و چندین نمونه دیدم اما مشکل من جایی هست که نیاز دارم بعد از تایید شدن درخواست کاربر بتونه ادامه روند پر کردن رو انجام بده مثلا 3 مرحله از پنج مرحله آزاد باشه اما برای نهایی شدن و مرحله 4 و 5 قبلش مدیر تایید کنه تا کاربر بتونه این کارو انجام بده چیزی شبیه ثبت نام های دولتی با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 از افزونه یوزر پرو استفاده کنید این امکان ادامه دادن بعد از تایید وجود داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 بله باید تنظیماتشرو انجام بدید من قبلا دموی این افزونه رو دیده بودم همچین چیزی پیدا نکردم تحت چه عنوانی هست این قابلیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 ببینید این افزونه تنظیمات بسیار زیادی داره و شاید توی دمو لحاظ نشده شما میتونید با انجام تنظیمات به سلیقه خودتون فرم عضویت و ورود بسازید متشکر از راهنمایی سریعتون کلاً به این سبک ثبت نام چی میگن؟ اینکه شبیه به پرتال های سازمانی باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آبان 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 سلاممن به یک اسکریپت یا افزونه وردپرس نیاز دارم که کار زیر رو برای من انجام بده یک فرم ثبت نام چند مرحله ای داشته باشه که کاربر بعد از ثبت نام بتونه بیاد و وضعیت خودشو ببینه البته تا اینجا مشکلی نست و چندین نمونه دیدم اما مشکل من جایی هست که نیاز دارم بعد از تایید شدن درخواست کاربر بتونه ادامه روند پر کردن رو انجام بده مثلا 3 مرحله از پنج مرحله آزاد باشه اما برای نهایی شدن و مرحله 4 و 5 قبلش مدیر تایید کنه تا کاربر بتونه این کارو انجام بده چیزی شبیه ثبت نام های دولتی با تشکر متشکر از راهنمایی سریعتونکلاً به این سبک ثبت نام چی میگن؟ اینکه شبیه به پرتال های سازمانی باشه درود افزونه یوزر پرو بسیار سنگین است ولی متاسفانه این کارو دقیق انجام نمیده ولی میتونید از افزونه های فرم ساز qfrom استفاده کنید افزونه های vip هم برای تعریف گروه کاربری با دسرسی کافی بددرد میخورن فقط لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 درود افزونه یوزر پرو بسیار سنگین است ولی متاسفانه این کارو دقیق انجام نمیده ولی میتونید از افزونه های فرم ساز qfrom استفاده کنید افزونه های vip هم برای تعریف گروه کاربری با دسرسی کافی بددرد میخورن فقط یوزر پرو دقیق انجام نمیده؟ آیا qform کامل هست برای این کار؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در آبان 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 فک نمیکنید افزونه اختصاصی باید بزنید ؟ افزونه ای ندیدم به این شکل اگر هست دوستان معرفی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 فک نمیکنید افزونه اختصاصی باید بزنید ؟افزونه ای ندیدم به این شکل اگر هست دوستان معرفی کنن افزونه اختصاصی قطعا چیز کاملی نخواهد شد البته به دوستان برنامه نویس جسارت نمیکنم اما ترجیح میدم اول به دنبال نمونه خارجی باشم و بومی سازی بشه اگر نشد باید رفت سراغ اختصاصی البته متاسفانه چون نمیدونم چی باید سرچ کنم به مشکل برخوردم چون مطمئن هستم که همچین چیزی نمونه خارجی داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 ویژگی های qform دارای زبان فارسی پشتیبانی از درگاه پرداخت فراگیت سازگاری با قالب ها و وب سایت های راست چین سازگاری با وردپرس سری 4.4 و 4.5 قابلیت ایجاد فرم ها به صورت کشیدن و رها کردن Drag & Drop قابلیت اعتبار سنجی مقادیر ورودی ها سازگاری و پشتیبانی از reCAPTCHA قابلیت ساخت فیلد های شرطی و منطقی قابلیت تعیین چندین دریافت کننده برای فرم ها قابلیت برون ریزی مقادیر فرم های ارسال شده و… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 gravityforms و wpforms قابلیت چند مرحله ای یا multistep رو دارن اما مسئله برا من اینه که نیاز دارم بعد از تایید مدیر بشه مثلا مدارک ارسال بشه به نظرتون راه حل چیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 9، 1395 ببین داداش بیا تو این صفحه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینجا فرم عضویت توی این سایته که من خودم با افزونه یوزرپرو ساختم تمام اون کادرهارو میتونی ادیت و ویرایش کنید مثلا من یه بخش بازی مورد علاقه اضافه کردم بعد از ثبت نام هم میتونید یه فرم بسازید برای ادامه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1395 دوستان قابلیت کد رهگیری یا قابل رهگیری بودن تو لاتین چی باید سرچ کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آبان 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1395 دوستان قابلیت کد رهگیری یا قابل رهگیری بودن تو لاتین چی باید سرچ کنم؟ Tracking Code در همین مایه هاست یوزر پرو دقیق انجام نمیده؟آیا qform کامل هست برای این کار؟ بوزر پرو دقیقا این کارو نمیکنه باید کمی روش کار کنید تا بتونید طبق نیاز خودتون بسازید در qform بسازید فرم رو از یوزر پرو استخراج کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1395 Tracking Code در همین مایه هاست بوزر پرو دقیقا این کارو نمیکنه باید کمی روش کار کنید تا بتونید طبق نیاز خودتون بسازید در qform بسازید فرم رو از یوزر پرو استخراج کنید دقیقا این استخراج کردن یعنی چی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 10، 1395 یعنی همون درون ریزی و برون بری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 12، 1395 سپاس از تمام دوستانی که راهنمایی کردند آیا این امکان فراهم هست که یک کاربر در صفحه کاربری خودش فقط یکبار بتونه یک فرم رو پر کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 12، 1395 برای افزونه یوزر پرو ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 12، 1395 برای افزونه یوزر پرو ؟ یوزر پرو یا هر افزونه دیگری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آبان 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 12، 1395 سپاس از تمام دوستانی که راهنمایی کردندآیا این امکان فراهم هست که یک کاربر در صفحه کاربری خودش فقط یکبار بتونه یک فرم رو پر کنه؟ در یوزر پرو خیر نمیشه اما افزونه های فرم ساز همون qform میشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2s2 0 ارسال شده در آبان 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 12، 1395 در یوزر پرو خیر نمیشه اما افزونه های فرم ساز همون qform میشت میشه کمی راهنمایی بفرمایید؟ یعنی باید چی تعریف کنم تا فقط یکبار بشه پر کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آبان 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 13، 1395 در افزونه های ساخت فرم بخشی با نام شخصی سازی با یک یوزر و ای پی موجود است ( اگر دقیق تر میخواهید با طراح سایتی صحبت کنیدبرای شما خصوصی انجام دهند ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.