parsa61 10 ارسال شده در آبان 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 3، 1395 سلام دوستان عزیز من میخوام یه اسکریپت نصب کنم نصب کردم ولی مراحل نصبو اجرا نمیکنه ومیره تو سایت ورمز ادمینم ندارم ینی مراحل نصبو انجام نمیده که یوزر ساخته بشه اینم لینک صفحه ولیphpهست ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم لینک دانلود اسکریپتو اموزش نصبش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 3، 1395 سلام دوستان عزیزمن میخوام یه اسکریپت نصب کنم نصب کردم ولی مراحل نصبو اجرا نمیکنه ومیره تو سایت ورمز ادمینم ندارم ینی مراحل نصبو انجام نمیده که یوزر ساخته بشه اینم لینک صفحه ولیphpهست ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم لینک دانلود اسکریپتو اموزش نصبش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود دوست عزیز شما ابتدا پوشه PHPBackend را در هاست اپلود کرده سپس ادرس سایت را در مرورگر وارد کرده و /PHPBackend/install را به انتهای ادرس سایت وارد کنید تا صفحه نصب برای شما بیاید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در آبان 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1395 عزیز همین کارو میکنم صفحه بالا نمیاد وقتیsqlاپ میکنم میاد بالا سایت ولی نمیره تو مسیر نصب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1395 یه فایل آموزش ویدیویی هست اون رو مشاهده کنید به نتیجه میرسید اگر نرسیدید دسترسی بدید بررسی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1395 عزیز همین کارو میکنم صفحه بالا نمیادوقتیsqlاپ میکنم میاد بالا سایت ولی نمیره تو مسیر نصب خب شما وقتی ایمپورت میکنی دیتابیس رو باید بری به phpmyadmin و از بخش دیتابیس مورد نظر بری به تیبل تنظیمات یوزر و پسورد رو وارد کنی و عوض کنی برخی از اسکریپت ها قابلیت نصب ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در آبان 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1395 خب شما وقتی ایمپورت میکنی دیتابیس رو باید بری به phpmyadmin و از بخش دیتابیس مورد نظر بری به تیبل تنظیمات یوزر و پسورد رو وارد کنی و عوض کنی برخی از اسکریپت ها قابلیت نصب ندارن سلام وقتی وارد میکنم بازم وارد نمیشه دسترسی بدم/؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1395 توی فایل آموزشی موجود داخل اسکریپت فقط فایل رو آپلود و اینستال میکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1395 سلاموقتی وارد میکنم بازم وارد نمیشه دسترسی بدم/؟ چی رو وقتی وارد می کنید ؟؟ اسم اسکریپتتون چی هس ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1395 PHPBackend درسته آقا پارسا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در آبان 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1395 PHPBackendدرسته آقا پارسا؟ درسته همینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 5، 1395 درسته همینه دسترسی رو برای بنده بفرستید بررسی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 5، 1395 درسته همینه PHPBackend مشکل خواصی نداره گرامی دسترسی بدم/؟ بفرستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.