mostafa.pc92 8 ارسال شده در آبان 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 3، 1395 سلام خدمت دوستان یه مشکلی برام پیش اومده باز هم در نصب قاب!!! بنده پکیج بسته نصبی آسان دارم و مرحله ی اول رو اوکی میکنم ولی در این مرحله گیر میکنه مشکل از کجاست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در آبان 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 3، 1395 salam file wp-comfig.php ro pak kon bad baste nasbi ro aslan nabayad extract koni installer ro bzan ok mishe natonesti age dasresi bede barat ok konam لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در آبان 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1395 سلام خدمت دوستانیه مشکلی برام پیش اومده باز هم در نصب قاب!!! بنده پکیج بسته نصبی آسان دارم و مرحله ی اول رو اوکی میکنم ولی در این مرحله گیر میکنه مشکل از کجاست؟ فایل wp-config رو باید شما پاک کنید یا تغییر نام دهید سپس اقدام به نصب و مراحل دیگر نمائید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.