Erfann 0 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 دوستان این تصویر رو ببینید اون "روبات های متا دنبال" خودکار روی نوفالو هستن، اول اینکه دقیقن کارشون چیه و دوم باید فالو باشه یا نوفالو؟ اگه فالو چطور خودکار روی فالو بزارم تا نیاز نباشه هربار دستی اینکارو کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 سلام وقت بخیر . فالو یا نوفالو به فایل رباتت اضافه میشه . یعنی آدرس نوشته یا صفحه ای که میسازی توی هدر متا تگی اضافه میشه که به ربات های موتور جستجو مثل گوگل یا ... میگه این لینک رو دنبال کن یا نکن . اگه مطالبی که میزاری اختصاصی هستن و باید توی نتایج جستجو باشن فالو کن و اما اگه نیستن یعنی داری یه آگهی رو از یک سایت همکار منتشر میکنی نوفالو کن البته خودت میدونی شاید خط مشی سایت تو میگه دوستان باید دنبال بشن . برای توضیحات بیشتر سرچ کن فایل ربات سایت . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Erfann 0 ارسال شده در مهر 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 سلام وقت بخیر . فالو یا نوفالو به فایل رباتت اضافه میشه . یعنی آدرس نوشته یا صفحه ای که میسازی توی هدر متا تگی اضافه میشه که به ربات های موتور جستجو مثل گوگل یا ... میگه این لینک رو دنبال کن یا نکن . اگه مطالبی که میزاری اختصاصی هستن و باید توی نتایج جستجو باشن فالو کن و اما اگه نیستن یعنی داری یه آگهی رو از یک سایت همکار منتشر میکنی نوفالو کن البته خودت میدونی شاید خط مشی سایت تو میگه دوستان باید دنبال بشن . برای توضیحات بیشتر سرچ کن فایل ربات سایت . بسیار سپاسگذارم از راهنمایی سایت من در مورد دانلود اهنگ و فیلم و سریال هست پس فک کنم بهتر باشه تیک فالو رو بزنم درسته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 بله درسته البته اگه توضیحات در رابطه با فایل ربات رو دنبال کنی بهتر به نتیجه میرسی بنده باید برم و بسیار شرمنده م چنانچه فردا عمری بود توضیحات تکمیلی رو ارائه میدم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.