KINGERFAN 406 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 سلام دوستان کسی میتونه به افزونه recent post extended استایل بده فقط یه بخش هایشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 درود داخل خود افزونه مگه منوی استایل نداره چرا از اونجا اقدامی نمیکنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در مهر 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 اخه نمیدونم کدوم کد برای نطرات ، تاریخ ، دسته بندی و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 ادرس وب سایتتون؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در مهر 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود ادرستون باز نمیشه و مداوم ارور میده ادرس دقیق رو بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در مهر 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 باز میشه . مطمئنید؟ یه بار دیگه تست کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 باز میشه . مطمئنید؟ یه بار دیگه تست کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بدون www ادرستون غیرفعال هست و برخی وقتا باز نمیشه و میتونید یکبار فایل httacsses رو در هاست ویرایش کنید تا برطرف شه افزونه ی نمایش اخرین نوشته هاست ؟؟ بررسی کنید و استایل دهی اش هم هس اینجا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در مهر 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 به این افزونه ای که من گفتم استایل نداده depressednarhat! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 آدرسی که براتون دادم رو مشاهده فرمودید ؟؟ در اون بخش است اطلاعات بفرستید بررسی شه در صورت امکان انجام میگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در مهر 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 بله فقط معرفی کرده بود اگر منظورتون تنظیمات افزونه هست اونو میدونم میخوام کلا یه تغییر اساسی بهش بدم .مثلا جای بخشی که تعداد دیدگاه ها و ... رو نوشته پایین یا بالا کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1395 بله فقط معرفی کرده بود اگر منظورتون تنظیمات افزونه هست اونو میدونم میخوام کلا یه تغییر اساسی بهش بدم .مثلا جای بخشی که تعداد دیدگاه ها و ... رو نوشته پایین یا بالا کنم بله بنده ام گفتم اطلاعات بفرستید تا صورت بگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در آبان 1، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1395 بله بنده ام گفتم اطلاعات بفرستید تا صورت بگیره چه اطلاعاتی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1395 چه اطلاعاتی ؟ اطلاعات ادمین سایتی که مشکل در ان دارید ( با سوزر و پسورد ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.