KINGERFAN 406 ارسال شده در مهر 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 1395 سلام دوستان ایا افزونه ای برای وردپرس هست که بشه توی اون کد php و html رو با هم توی یک صفحه قرار داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در مهر 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 1395 شما دقیا میخایید چیکار کنید ؟ فقط کد رو نمایش بدید یا کد رو اجرا کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در مهر 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 1395 کد اجرا بشه مثلا توی یه برگه بتونم یک کد php وارد کنم و با html بهش کلاس بدم که بشه استایل بهش داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در مهر 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 1395 برگه اختصاصی به راحتی میتونی توی وردپرس تعریف کنی سرچ کن به نتیجه میرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در مهر 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 1395 اونو میدونم اما من فقط یک کد میخوام توی یه جای بخصوصی وارد کنم در ضمن وقتی از برگه اختصاصی استفاده کنم اون برگه یه قالب میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در مهر 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 1395 خوب میتونی کد اون قسمت بخصوص رو توی فایل های وردپرس پیدا کنی و یا از قسمت ویرایش و کد خودتو هم اونجا اضافه کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 1395 سلام دوستان ایا افزونه ای برای وردپرس هست که بشه توی اون کد php و html رو با هم توی یک صفحه قرار داد بررسی و مطالعه بفرمائید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.