H A S A N 332 ارسال شده در مهر 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1395 سلام دوستان قبلا فضای هاستم کم بود میخواستم عکس برای پستام اپلود کنم با ارورر زیر مواجه میشدم : الان هم فضای هاست رو ارتقا دادم باز هم این ارورر رو میده ! علت و راه حل مشگلش چی هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در مهر 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1395 کش مرورگر و سایت رو پاک کن حل میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 1395 سلام دوستان قبلا فضای هاستم کم بود میخواستم عکس برای پستام اپلود کنم با ارورر زیر مواجه میشدم : الان هم فضای هاست رو ارتقا دادم باز هم این ارورر رو میده ! علت و راه حل مشگلش چی هست ؟ اگر افزونه کش دارید غیر فعال کنید و تست کنید و سپس فعالسازی نمائید در غیر اینصورت هیستوری بقول دوستمون پاک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در مهر 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 27، 1395 سلام من هم اين مشكل رو قبلا داشتم ساده ترين راه اين هست كه وردپرس رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد قبلش بك آپ بگيريد كه مطالبتون حذف نشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.