آرمین وفایی 0 ارسال شده در مهر 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1395 سلام به همه دوستان و سروارن عزیز دوستان من اسکریبت چت روم پیشرفته و فارسی چت آی آر را دانلود کردم و در سایت نوشته شده بود که برای راهنمایی باید این مراحل را طی کنم ابتدا يک ديتابيس ساخته و فايل config.php در صفحه اصلي اسکريپت رو اديت کنيد و اطلاعات ديتابيس رو وارد کنيد بعد واردپوشه admin/inc/ بشيد و فايل config.php رو اديت کنيد و اطلاعات ديتابيس رو توش وارد کنيد بعد chatroom.ir/?install رو اجرا کنيد و صبر کنيد تا تمام گزينه ها تيک بخورن و کامل نصب بشه بعد از داخل روت هاست فايل CHAT-IR.sql رو حذف کنيد من هم همه مراحل را طی کردم ولی فایلی به نام install در پوشه chatroom.ir وجود ندارد لطفا اگر کسی میدونه مشکل چی هستش من را راهنمایی بفرمائید البته تمام اطلاعت دیتا بیش خودم را در فایل های ادمین و کانفیک تغییرات گفته شده را انجام دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1395 درود ادرس وب سایت و قید کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آرمین وفایی 0 ارسال شده در مهر 25، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1395 درود بر شما آدرس سایت من این هستش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آرمین وفایی 0 ارسال شده در مهر 25، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1395 up لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در مهر 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 1395 فایل دیتابس رو ایمپورت کنید مشکلتون حله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آرمین وفایی 0 ارسال شده در مهر 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1395 فایل دیتا بیس رو کجا باید ایمپورت کنم؟؟؟ من همه فایل ها روی لوکال هاستم ریختم و موجود هستش و دیتا بسش رو هم با تغییراتی که گفته بود انجام دادم و روی هاستم هستش مشکل اینجاس که گفته باید بری به مسیر isntal / chatroom.com اون فایل توی فایل های دانلودی که از سایت گرفتم موجود نیستش تا مراحلش تکمیل بشود !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آرمین وفایی 0 ارسال شده در مهر 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1395 و البته من غیر از اونکه این فایل که عرض کردم توی فایل های دانلودی موجود نیستش مشکلم اینه که به صورت کلی حتی پنل مدیریتیش هم باز نمیشه!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1395 شما باید فایل دیتابیس موجود رو از هاست خودتون ( رایگان نباشه هاست ) از بخش PHPMYADMIN ایمپورت کنید و موارد دیگر رو طبق خواسته ی اسکریپت پیش برید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در مهر 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 1395 شما قبلا روی لوکال نصب کرده و بعد بردید روی هاست ؟فایل دیتابیس از قسمتphpmyadmin بخش ایمپورت داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.