رفتن به مطلب

مشکل چت روم پیشرفته و فارسی چت آی آر

آرمین وفایی

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه دوستان و سروارن عزیز

دوستان من اسکریبت چت روم پیشرفته و فارسی چت آی آر را دانلود کردم و در سایت نوشته شده بود که برای راهنمایی باید این مراحل را طی کنم

ابتدا يک ديتابيس ساخته

و فايل config.php

در صفحه اصلي اسکريپت رو اديت کنيد و اطلاعات ديتابيس رو وارد کنيد

بعد واردپوشه admin/inc/

بشيد و فايل

config.php رو اديت کنيد و اطلاعات ديتابيس رو توش وارد کنيد

بعد chatroom.ir/?install

رو اجرا کنيد و صبر کنيد تا تمام گزينه ها تيک بخورن و کامل نصب بشه

بعد از داخل روت هاست فايل CHAT-IR.sql رو حذف کنيد

من هم همه مراحل را طی کردم ولی فایلی به نام install در پوشه chatroom.ir وجود ندارد لطفا اگر کسی میدونه مشکل چی هستش من را راهنمایی بفرمائید

البته تمام اطلاعت دیتا بیش خودم را در فایل های ادمین و کانفیک تغییرات گفته شده را انجام دادم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود بر شما آدرس سایت من این هستش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

فایل دیتا بیس رو کجا باید ایمپورت کنم؟؟؟ من همه فایل ها روی لوکال هاستم ریختم و موجود هستش و دیتا بسش رو هم با تغییراتی که گفته بود انجام دادم و روی هاستم هستش مشکل اینجاس که گفته باید بری به مسیر isntal / chatroom.com اون فایل توی فایل های دانلودی که از سایت گرفتم موجود نیستش تا مراحلش تکمیل بشود !!

لینک به دیدگاه

و البته من غیر از اونکه این فایل که عرض کردم توی فایل های دانلودی موجود نیستش مشکلم اینه که به صورت کلی حتی پنل مدیریتیش هم باز نمیشه!!!

لینک به دیدگاه

• شما باید فایل دیتابیس موجود رو از هاست خودتون ( رایگان نباشه هاست ) از بخش PHPMYADMIN ایمپورت کنید و موارد دیگر رو طبق خواسته ی اسکریپت پیش برید

لینک به دیدگاه

شما قبلا روی لوکال نصب کرده و بعد بردید روی هاست ؟فایل دیتابیس از قسمتphpmyadmin بخش ایمپورت داره

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...