shervin.s 2 ارسال شده در مهر 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 18، 1395 سلام دوستان برای ارتباط ووکامرس در سایت وردپرسی با اپلیکیشن اندروید از اسکریپت soko app استفاده کردم ، منتها فکر می کنم یه جای کارم مشکل داره چون نمی تونم وارد backend این اسکریپت بشم، ممنون میشم اگر دوستانی که با این اسکریپت کار کردند در رابطه با نصبش راهنماییم کنن. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1395 دزود در کجای نصب مشکل دارید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در مهر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1395 دزود در کجای نصب مشکل دارید ؟ با سلام و درود من یک دیتابیس جداگانه براش ایجاد کردم ، منتها وقتی به ادرس مسیر backend میرم این متن ها رو بصورت جیسون میاره که در زیر براتون میزارم ، و طبق ادرس دهی هایی که خودش در معرض نمایش گذاتشه پیش میرم ، منتها باز هم پیغام خطا میده. در قسمت های خواسته شده کلید api ووکامرس هم وارد کردم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1395 ادرس چرا روی لوکال هاست تنظیم کرده ائید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در مهر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1395 ادرس چرا روی لوکال هاست تنظیم کرده ائید ؟ به دلیل اینکه وبسایتی که دارم کار می کنم در حال حاضر بر روی لوکال هاست بوسیله نرم افزارammp server نصب شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1395 به احتمال خیلی زیاد مشکل میتونه از مجازی سازی یا همون لوکال هاست باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در مهر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1395 به دلیل اینکه وبسایتی که دارم کار می کنم در حال حاضر بر روی لوکال هاست بوسیله نرم افزارammp server نصب شده. پس یعنی شما فکر می کنید اگر بر روی هاست شرکتی نصب بکنم مشکل برطرف میشه؟ و یه نکته ای هم که هست اینه که توی یه قسمتی از راهنماش نوشته شده که بصورت اتوماتیک وار خودش دیتابیس ایجاد میکنه تا به مرحله backend برسه، ولی من همچین چیزی رو هم نتونسم بهش برسم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 1395 بله احتمالا این موارد با هاست اشتراکی برطرف شه و با تعریف بخش دیتابیس به backend خودش اتوماتیک بسازه دیتا رو * پس در هاست تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.