رفتن به مطلب

مایکروسافت حرف خود را پس گرفت


AynaZ

پست های پیشنهاد شده

. . .

 

به گزارش صبحانه، ادعا کردن راحت‌ است؛ اما اثبات این ادعا در بازار آشفته و پر رقابت امروزی به این سادگی‌ها هم نیست. بنا به گزارش ZDNet، مایکروسافت بعید می‌داند به آمار ذکر شده تا سال ۲۰۱۸ برسد. به این ترتیب پیش‌بینی می‌شود مایکروسافت زمان‌ بیشتری برای رسیدن به یک میلیارد کاربر در ویندوز ۱۰ نیاز دارد.

 

مایکروسافت پلتفرم ویندوز ۱۰ موبایل را یکی از مقصرین در اشتباه پیش‌بینی تعداد کاربران ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۱۸ می‌داند. ویندوز ۱۰ موبایل اصلا وضعیت خوبی ندارد و نتوانسته انتظارات مایکروسافت را برآورده کند. در حال حاضر، ۳۵۰ میلیون کاربر از ویندوز ۱۰ استفاده می‌کند که این آمار در نوع خود مثال زدنی است. البته این نکته را نیز باید در نظر داشت که ویندوز ۱۰ از یک سال پیش تاکنون به صورت رایگان برای کاربران ویندوز ۸.۱ و ویندوز ۷ ارتقا داده می‌شود که این امر نیز در افزایش تعداد کاربران ویندوز ‍۱۰ تاثیر دارد. بد نیست بدانید مهلت ارتقای رایگان ویندوز ۱۰ رو به اتمام است و با این حساب انتظار می‌رود سیر صعودی کاربران حاضر در ویندوز ۱۰ با کندی بیشتری پیش‌رود.

 

سایر سیاست‌های انگیزشی مایکروسافت برای تشویق کاربران به نصب ویندوز ۱۰ نیز رو به اتمام است. از آن تاریخ به بعد مشتریان واقعی مایکروسافت برای خرید ویندوز ۱۰ اقدام خواهند کرد.

 

نماینده مایکروسافت در صحبت‌های خود با ZDNet طرح کرده که ویندوز ۱۰ در حال حاضر بیشتر از ۳۵۰ میلیون کاربر راضی دارد. این تعداد کاربر راحت بدست نیامده و مایکروسافت از عملکرد ویندوز ۱۰ رضایت کامل دارد؛ اما از آنجایی که مایکروسافت حساب زیادی روی کاربران ویندوز ۱۰ موبایل برای افزایش آمار کلی کاربران ویندوز ۱۰ باز کرده بود؛ در محاسبه خود نسبت به آمار یک میلیاردی کاربران ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۱۸ دچار اشتباه شد. نماینده مایکروسافت تاکید کرد که تا یک سال آینده، با کمک برنامه‌های بازاریابی و همچنین حضور دستگاه‌های جدید در بازار، تعداد کاربران ویندوز ۱۰ رشد مناسبی خواهد داشت.

 

ذکر این نکته نیز لازم است که شرکت‌ها غالبا پس از عرضه نسخه جدید ویندوز، عادت دارند چند سالی صبر کرده و سپس نسبت به ارتقا سیستم‌عامل کامپیوترهای خود اقدام کنند. این سیاست دو دلیل آشکار دارد، اول اینکه پس از گذشت یکی دو سال، اشکالات نرم‌افزاری سیستم‌عامل جدید برطرف می‌شود، از طرف دیگر فرآیند ارتقا سیستم‌عامل تمامی کامپیوترهای موجود در یک سازمان بزرگ به خودی خود فرآیندی زمان‌بر است.

 

در این بین سازمان‌هایی هم بوده‌اند که پس از انتشار ویندوز ۱۰ به این سیستم‌عامل جدید مهاجرت کرده‌اند. برای نمونه می‌توان به وزارت دفاع آمریکا اشاره کرد. این سازمان برای کاهش هزینه‌ها، سیستم‌عامل ۴ میلیون دستگاه کامپیوتر را به ویندوز ۱۰ ارتقا داده است.

 

در مجموع باید گفت روز‌به‌روز عرصه بر سیستم‌عامل ویندوز مایکروسافت تنگ‌تر می‌شود و اگر در دوسال آینده هم ویندوز ۱۰ نتوانست به آمار یک میلیارد کاربر دست پیدا کند، اصلا تعجب نخواهیم کرد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...