shayea021 2 ارسال شده در مهر 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1395 سلام دوستان من میخواستم صفحه ورود به پنل آدمین رو عوض کنم (wp-login.php) عوض میشه ولی وقتی آدرس صفحه آدمین میزنی (wp-admin) ریدایرکت میکنه به صفحه ورودی که خودم انتخاب کردم و اینجوری کارو خراب میکنه. چجوری میشه این ریدایرکت رو برداشت؟ خیلی ممنون از راهنماییتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مهر 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1395 با سلام و وقت بخیر دوست عزیز لینک های زیر رو چک کنید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. --- لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در مهر 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1395 سلام ممنون بابت جوابتون ولی همیار که با پلاگین انجام میده و پلاگینشم باگ داره روش بیگ تم هم انجام دادم و مشکل اینه که وقتی تغییر میدی و آدرس صفحه آدمین میزنی دو دستی صفحه ورود تقدیم میکنه اینجوری فایده نداره... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مهر 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1395 افزونه ای که همیار معرفی کرده باگ داره ؟oooooh اشتب می کنی خیلی جاهای دیگه هم معرفی کردنش : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. افزونه های دیگه در این رابطه : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در مهر 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1395 بله البته این بحث واسه چند سال پیشه.. من میخوام تا جایی که جا داره از پلاگین تو سایت استفاده نکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مهر 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1395 اقا یه راه دیگه روی پوشه wp-admin رمز بزارید با این کار هر کسی نمیتونه به بخش ورود به وردپرس سایت شما دسترسی پیدا کنه و با نمایش یه کادر تو همون سایت از شما یه یوزر و پس میگیره و بعد اجازه میده برید به صفحه ورود وردپرس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در مهر 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1395 بله اینم میشه... یه حرکتی زدم درستش کردم بدون افزونه. ممنون از راهنمایی تون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 1395 بله اینم میشه...یه حرکتی زدم درستش کردم بدون افزونه. ممنون از راهنمایی تون. درود برای تغییر ظاهر میتونید از افزونه ها استفاده کنید یا اینگه اگر وارد هستید استایل بخش مربوط به wp-admin و لاگین رو ویرایش و با css بهش استایل بدین با تشکر از شما بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.