m1410 196 ارسال شده در مهر 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1395 سلام و درود خدمت تمام دوستان میخواستم بدونم چطوری میتونم صفحه ای مانند سایت زیر بسازم و یا از چه افزونه ای برای ایجاد بخش پخش موزیکش استفاده کنم برای بخش تماس با ما خودم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rjw 4 ارسال شده در مهر 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1395 سلام و درود خدمت تمام دوستانمیخواستم بدونم چطوری میتونم صفحه ای مانند سایت زیر بسازم و یا از چه افزونه ای برای ایجاد بخش پخش موزیکش استفاده کنم برای بخش تماس با ما خودم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون سلام صفحه خاصی نیست عزیز از اسکریپت بهینه سازی و ترافیک استفاده کرده اشتباه نکنم از سایت زیر هم دانلود کرده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1395 سلام و درود خدمت تمام دوستانمیخواستم بدونم چطوری میتونم صفحه ای مانند سایت زیر بسازم و یا از چه افزونه ای برای ایجاد بخش پخش موزیکش استفاده کنم برای بخش تماس با ما خودم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون درود از صفحه ساز گرافیکی visual composer میشه به راحتی این موارد رو ساخت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.