tertis 5 ارسال شده در مهر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1395 سلام می خوام ، مودم رو یه جوری تنظیم کنم ، که هر کسی هر سایت یا چیز دیگه رو زد به یک سایت وصل بشه مثلاً بزنه ، google.com وصل بشه ، yahoo.com ............................................................. در واقع باید آی پی اون سایت رو زد همچین قابلیتی توسط مودم های خانگی ، یا دستگاه دیگری امکان پذیر هست؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1395 درود انتقال به بخش پرسش و پاسخ ! تا جایی که من میدونم این مورد فقط از بخش تنظیمات خانگی مرورگر قابل انجام هس دوست عزیز و توسط برخی افزونه های مرورگرها و نمی دونم با مودم امکان پذیر هس یا خیر اما اگر تقسیم نت و صفحات منظور شماست با مودم معمولی نمیشه باید روتر و . . . رو داشه باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مهر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1395 سلام قصد دارید اینترنت رو تقسیم کنید و برا هر فرد یه یوزر و پس قرار بدید درسته ؟ ولی نت آزاد باشه تا هر کسی تونست وصل بشه ولی به اینترنت دسترسی نداشته باشه و صفحه ای که میخواید براش بالا بیاد درسته ؟ اگر اشتب نکنم باید روتر داشته باشید برا این کار با مودم خانگی و معمولی نمیدونم میشه یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tertis 5 ارسال شده در مهر 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1395 ممنون از دوستان گرامی بله ، من دقیقاً می خوام هر کسی که به وای فای وصل شد ، وقتی وارد مرورگر شد ، فقط ادرس وبسایتی که ما برایش تعیین کردیم ، برود و سایت ما از طریق اینترنت به طور مثال 20script.ir بالا بیاد ، اما اگر خواستند وبسایت دیگه رو بزنند ، فقط وبسایت 20script.ir بیاد در ضمن نمی خوایم ، وقتی که طرف به وای فای وصل شد ، و مرورگر رو باز کرد ، از طرف رمز و نام کاربری بخواد ................................. اگر احتیاج به روتر دارم ، لطفاً یه مدل خیلی خوب معرفی کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1395 عذر میخوام برای کافی نت و محیط همچنینی اگر مد نظر شماست از نرم افزار سون استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اما در حالت عادی اگر در مرورگر در بخش ادرس بار ادرس وب سایت خودتون رو فاووری کنید کلا آدرس سایت شما بالا میاد مشخصات و تفکیک روتر ها لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.