dena 0 ارسال شده در مهر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1395 سلام دوستان عزیز من یه سایت کتابخانه طراحی کردم با php , و پروژه های عملی باید یه مقاله هم همراش تحویل داده شه که یه سری توضیحات در مورد پروژه بده, کسی هست بتونه کمکی کنه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1395 سلامدوستان عزیز من یه سایت کتابخانه طراحی کردم با php , و پروژه های عملی باید یه مقاله هم همراش تحویل داده شه که یه سری توضیحات در مورد پروژه بده, کسی هست بتونه کمکی کنه ؟ درود مواردی در این زمینه هستن اما پولی هستن میتونید جستجو کنید و پیدا کنید از نت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dena 0 ارسال شده در مهر 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1395 درود مواردی در این زمینه هستن اما پولی هستن میتونید جستجو کنید و پیدا کنید از نت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.