Erfann 0 ارسال شده در مهر 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1395 سلام دوستان یه کد میخواستم این قابلیت داخل فایل منیجر هاستم اضافه بشه که بصورت مستقیم توسط لینک دانلود فایلای سایتای دیگر رو هاستم اپلود کنم. فرمش مثل عکس زیر این شکلی یه چیزی شبیه این باشه مثلا 10تا از این کادر افزودن لینک داشته باشه و یه قسمت هم داشته باشه انتخاب کنیم تو کدوم پوشه فایل داخل هاستمون اپلود بشه. همچنین روش استفاده از کد و فعالسازیش رو اگه کامل بگید ممنون میشم هاست بنده لینوکس هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1395 سلام دوستان یه کد میخواستم این قابلیت داخل فایل منیجر هاستم اضافه بشه که بصورت مستقیم توسط لینک دانلود فایلای سایتای دیگر رو هاستم اپلود کنم. فرمش مثل عکس زیر این شکلی یه چیزی شبیه این باشه مثلا 10تا از این کادر افزودن لینک داشته باشه و یه قسمت هم داشته باشه انتخاب کنیم تو کدوم پوشه فایل داخل هاستمون اپلود بشه. همچنین روش استفاده از کد و فعالسازیش رو اگه کامل بگید ممنون میشم هاست بنده لینوکس هست. ذرود خب شما چرا از اپلودسنتر کلیجا استفاده نمی کنید ؟؟ بی نهایت هم میتونید لینک ورودی و خروجی ام بهش اضافه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Erfann 0 ارسال شده در مهر 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1395 ذرود خب شما چرا از اپلودسنتر کلیجا استفاده نمی کنید ؟؟ بی نهایت هم میتونید لینک ورودی و خروجی ام بهش اضافه کنید درود من اینو از لینک زیر دانلود کردم الان میشه راهنمایی کنید چطوری و کجا فایلارو بریزم و نصب و فعالش کنم؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1395 درود منو این از لینک زیر دانلود کردم الان میشه راهنمایی کنید چطوری و کجا فایلارو بریزم و نصب و فعالش کنم؟ ببخشید از کدوم لینک دانلود کرده ائید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Erfann 0 ارسال شده در مهر 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1395 ببخشید از کدوم لینک دانلود کرده ائید ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از اینجا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مهر 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1395 درود من اینو از لینک زیر دانلود کردم الان میشه راهنمایی کنید چطوری و کجا فایلارو بریزم و نصب و فعالش کنم؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اسکریپت رو دانلود ونصب کنید اگر اشتباه نکنم از طریق گزینه آپلود فایل از طریق آدرس شروع به اپلود کنید ----------- لیچر هم میتونید استفاده بکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از اینجا لینک رو ویرایش کرده و گذاشته ائید نبود لینک ! ورپن ورژن 1.7 اون نیز موجود اس در بخش - تنظيمات اپلود - فعال کردن اپلود از ادرس رو بزنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.