Erfann 0 ارسال شده در مهر 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1395 درود دوستان اموزش فارسی کامل این افزونه رو میخواستم ممنون میشم اگه کسی داره لینکشو بزاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مهر 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1395 درود اموزشش رو کسی فک نکنم بتونه اینجا بهتون بگه اما این افزونه فارسی سازه شدش وجود داره ولی متاسفانه هزینه بالایی داره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حالا خب اینم اموزش تصویریش برای شما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Erfann 0 ارسال شده در مهر 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1395 دروداموزشش رو کسی فک نکنم بتونه اینجا بهتون بگه اما این افزونه فارسی سازه شدش وجود داره ولی متاسفانه هزینه بالایی داره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حالا خب اینم اموزش تصویریش برای شما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام مرسی دوست عزیز اما اینو خودم قبلا دیدم این اموزش انگلیسیه من فارسیشو میخوام. واسه همین بالا درشت نوشتم فارسی. نسخه افزونه من فارسی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1395 سلاممرسی دوست عزیز اما اینو خودم قبلا دیدم این اموزش انگلیسیه من فارسیشو میخوام. واسه همین بالا درشت نوشتم فارسی. نسخه افزونه من فارسی هست درود موارد دیگر رو از این بخش پیدا کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مهر 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1395 سلاممرسی دوست عزیز اما اینو خودم قبلا دیدم این اموزش انگلیسیه من فارسیشو میخوام. واسه همین بالا درشت نوشتم فارسی. نسخه افزونه من فارسی هست بزرگوار اگه افزونه فارسیشو داری دیگه همه چیش مشخصه دیگه نیازی به اموزش نداره که همه چی عین کتاب بازه درضمن اموزش انگلیسی یا فارسی زیاد تفاوت نداره گزینه هاش سرجاشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
engineering7 0 ارسال شده در اسفند 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 1395 در در 1395/07/12, 15:14:02، Erfann گفته است : درود دوستان اموزش فارسی کامل این افزونه رو میخواستم ممنون میشم اگه کسی داره لینکشو بزاره سلام به همه دوستان من کلی گشتم و یک آموزش ویدیویی فارسی برای افزونه پریمیوم سئو پک نسخه 2.0.3.5 پیدا کردم. به من که کمک زیادی کرد توی تنظیمات این افزونه. خواستم خبر بدم فقط اینم لینکش: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 25، 1395 در 9 ساعت قبل، engineering7 گفته است : سلام به همه دوستان من کلی گشتم و یک آموزش ویدیویی فارسی برای افزونه پریمیوم سئو پک نسخه 2.0.3.5 پیدا کردم. به من که کمک زیادی کرد توی تنظیمات این افزونه. خواستم خبر بدم فقط اینم لینکش: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از تبلیغات بی رویه خودداری کنیم ( تشکر در هر صورت ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.