Asakereh 3 ارسال شده در مهر 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 1395 با سلام من کرک نرم افزار poedit رو لازم دارم چندتایی دارم که همه انها بعد از اتصال به اینترنت خراب میشن و بخش ترجمه انلاینش کار نمیده اگه کسی داره حتی اگه فقط کرکش باشه لینکشو بده یا اپلود کننه ممنون البته اگه تست کرده و خوب کار کرده باشه فقط لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مهر 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 1395 نسخه های قدیمشو پیدا کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 5، 1395 سلام نسخه ی Portable اش رو استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedhhpp 1 ارسال شده در اسفند 5، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 1396 دوستان کسی نسخه ای که مشکل دی اکتیو شدن نداشته باشه و ترجمه انلاین کار کنه سراغ داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده