رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی : عدم نمایش وب سایت

danielhj

پست های پیشنهاد شده

سلام وقت بخیر. بنده یک وب سایت وردپرسی دارم که بعد از اینکه به مشکل برخورد کرد و وب سایت دیگه بالا نمیومد حتی وردپرس رو دوباره براش نصب کردم و دیتابیس رو برگردوندم اما بعد از اینکه یکی دو روز مشکل رفع شد الان دوباره به مشکل خورده. مشکل این است که با وارد کردن آدرس وب سایت هیچ چیزی نشون داده نمیشه. وقتی فایل error_log رو باز کردم این ارور نشون داده میشه:

PHP Fatal error: Call to undefined function templatemela_header() in /home/tiptopkala/public_html/wp-content/themes/WCM010013/header.php on line 32

وقتی داخل لوکال و سیستم خودم منتقل کردم وب سایت رو از هاست، همین ارور رو میده:

Fatal error: Call to undefined function templatemela_header() in C:\xampp\htdocs\tiptopkala\wp-content\themes\WCM010013\header.php on line 32

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقت بخیر. بنده یک وب سایت وردپرسی دارم که بعد از اینکه به مشکل برخورد کرد و وب سایت دیگه بالا نمیومد حتی وردپرس رو دوباره براش نصب کردم و دیتابیس رو برگردوندم اما بعد از اینکه یکی دو روز مشکل رفع شد الان دوباره به مشکل خورده. مشکل این است که با وارد کردن آدرس وب سایت هیچ چیزی نشون داده نمیشه. وقتی فایل error_log رو باز کردم این ارور نشون داده میشه:

PHP Fatal error: Call to undefined function templatemela_header() in /home/tiptopkala/public_html/wp-content/themes/WCM010013/header.php on line 32

وقتی داخل لوکال و سیستم خودم منتقل کردم وب سایت رو از هاست، همین ارور رو میده:

Fatal error: Call to undefined function templatemela_header() in C:\xampp\htdocs\tiptopkala\wp-content\themes\WCM010013\header.php on line 32

• سلام

• انتقال به بخش پرسش و پاسخ لطفا دقت کنید

• مثل اینکه از ظاهر ارور معیین هس مشکل شما ازز استایل هس * استایل رو عوض کنید و یه مورد دیگه بزارین

• آدرس سایت رو بزارید بررسی شه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...