UbiRock 1 ارسال شده در مهر 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1395 سلام. خسته نباشید. بنده آخرین نسخه ی صحیفه یعنی نسخه ی 5.6 رو نصب کردم، ولی توی نمایش منو ها مشکل دارم! توی نسخه های قبلی هم این مشکل رو داشتم ولی با تغییر دادن و درست کردن مکان های منو ها درست می شد ولی اینو هر کاری کردم درست نشد ! میشه کمکم کنید باید چی کار کنم؟ (دوستان و پشتیبان ها نام کاربری و پسورد بخوان در خدمتم): لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نه منوی بالام هست و نه منوی پایین (وقتی به اون نسخه ایی که خودم داشتم سوییچ میکردم منو میومد!) (ببخشید، عنوان رو غلط تایپ کردم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
UbiRock 1 ارسال شده در مهر 1، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1395 مشکلم رو حل کردم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مهر 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1395 مشکلم رو حل کردم. موضووع شما از بخش فهرست ه و جایگذینی جایگاه ها قابل حل بود با تشکر بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.